Detail info
Close

VIVALDIANNO RELOADED

VIVALDIANNO RELOADED

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

VIVALDIANNO RELOADED - zlínský koncert v Kongresovém centru plánovaný na červen byl přeložen na nové datum: 3. 2. 2022

Z důvodů aktuálních vládních omezení pro vnitřní kulturní akce byli organizátoři zlínského koncertu projektu Michala Dvořáka a Jaroslava Svěceného VIVALDIANNO-RELOADED nuceni přeložit datum konání ze 14. června na nový termín.

nové datum konání: ČTVRTEK 3. ÚNORA 2022

"I když situace spěje k lepšímu, aktuální nařízení a omezení ze strany ministerstva zdravotnictví a vlády ČR nám neumožňují v polovině června uskutečnit plánovaný projekt v prostorách KC Zlín. Paradoxním důvodem je velký zájem o vstupenky - máme vyprodanou takřka celou kapacitu prostor, což neodpovídá aktuálním číslům a podmínkám povoleným pro konání kulturních akcí v interiérech," uvedl ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

"Nicméně zůstáváme optimisty, situace se zlepšuje, a věřím, že od konce léta už bude možné pořádat koncerty normálně, v plných sálech... Majitele zakoupených vstupenek žádáme o trpělivost a podporu. V této tristní situaci zapříčiněné vyšší mocí nám velmi pomůže, pokud si vstupenky ponechají a přijdou v únorovém termínu, za což všem předem děkuji," dodal Žáček.

Vstupenky zakoupené na původní datum zůstávají v platnosti.
Diváci, kteří budou chtít vstupenky vrátit, tak můžou učinit do 30 dnů od vydání tohoto oznámení (tj. do 26. 6. 2021) v místech, kde vstupenky zakoupili.
Vstupné bude vráceno bez servisních poplatků, které náleží prodejci (z důvodů, že akce nebyla zrušena, pouze přeložena na nové datum - viz obchodní podmínky)

Děkujeme za pochopení. Agentura Velryba s.r.o., pořadatel akce

Projekt VIVALDIANNO, se kterým sklízí Michal Dvořák úspěchy po celém světě, se na svých únorových koncertech poprvé představí veřejnosti v nové verzi SHINING VENICE. Diváci, kteří netrpělivě čekají na již dvakrát odložené koncerty, budou odměněni premiérovým uvedením nové verze.

 

Multimediální projekt VIVALDIANNO sleduje neustále se měnící trendy a vývoj nových technologií a s novými možnostmi mění svoji podobu. Nová verze SHINING VENICEdiváky vtáhne do mrazivého příběhu barokního génia Antonia Vivaldiho odehrávajícího se v zářících Benátkách, jež příběhu dodávají kouzelnou atmosféru.

 

Premiérové uvedení VIVALDIANNO - SHINING VENICEsi nenechte ujít 3. 2. 2022 v Kongresovém centru Zlín. Vstupenky na původní data zlínského koncertu zůstávají v platnosti.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top