Detail info
Close

A pořád Vás mám ráda

A pořád Vás mám ráda

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vzpomínkový koncert na jedinečnou zpěvačku Věru Špinarovou
A pořád Vás mám ráda

Dne 27. března 2018 se od 19:00 hodin v ostravské Ostravar Aréně odehraje jedinečný vzpomínkový koncert na nenahraditelnou zpěvačku, Věru Špinarovou.
Koncert nese název A pořád Vás mám ráda. Těšit se můžete na průřez písní z repertoáru Věry Špinarové v podání jejích kolegů a přátel jako Marie Rottrová, Jarek Nohavica, Jitka Zelenková, Petra Janů, Petr Bende, Heidi Janků, Ilona Csáková, Markéta Konvičková, Buty a dalších. A chybět nebudou ani neopakovatelné duety těchto interpretů.
Hudebního doprovodu se samozřejmě zhostí kapela Věry Špinarové – Adam Pavlík BAND a také kvarteto členů Janáčkovy filharmonie Ostrava.
Vzpomínkový koncert je krásnou myšlenkou i nápadem Adama Pavlíka, který také poprvé po nečekaném odchodu jeho milované maminky opět zasedne na pódiu za piáno.
„Jelikož byl náš poslední koncert v Čáslavi ukončen po dvou písních, považuji za nutné, abychom jej dohráli až do konce a to podle stejného playlistu“, vysvětluje Adam Pavlík a dodává: „ Všichni oslovení umělci přijali možnost zazpívat si písničky mamky s nadšením. A jelikož se jedná o největší profesionály v muzikantské branži, věřím, že spolu s mojí kapelou vytvoříme nezapomenutelný zážitek“.
Na koncertě zazní největší hity Věry Špinarové, jako jsou Bílá Jawa 250, A já Tě závidím, Raketou na Mars, Jednoho dne se vrátíš a mnoho dalších.

Nákup vstupenek je omezen počtem 6 ks na osobu.

Bližší informace na webu www.spinarova.cz a také na oficiálním facebookovém profilu Věry Špinarové.

Info ZTP/P:
Vstupenky pro držitele průkazu ZTP/P dle platného ceníku 490,- Kč, doprovod 1 osoby zdarma bez nároku na vstupenku. Umístění v sektoru B8, řada 1, místa 1 - 17. Kontrola průkazů ZTP/P na místě.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture A pořád Vás mám ráda
Top