Detail info
Close

KAREL PLÍHAL

KAREL PLÍHAL

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Koncert s původním termínem 28.4.2020 poté na 22.9.2020 poté na 15.4.2021 se díky nastalé situaci přesouvá ( doufáme že již naposled,) na 11.12.2021. Vstupenky zůstávají v platnosti na nové datum.

Karel Plíhal patří už více než 30 let k největším radostem českého písničkářství. Je to originální skladatel, textař a kytarista, úsporný, zdrženlivý, nekonečně hravý a k tomu ještě fanaticky pečlivý. Tvoří neopakovatelné texty plné poetiky, hledá a nutno říci i úspěšně nachází zajímavé rýmy a slovní spojení. Poté je s lehkostí sobě vlastní doplňuje příjemnými melodiemi a tak vznikají jeho písně, které spíš pohladí, než nakopnou. Atmosféra koncertu podtrhuje jemnost písní, navíc zde Plíhal recituje některé své básnické miniatury. Po vynucené poúrazové pauze se Plíhal vrací na koncertní podia s podporou kytaristy P. Fialy.

Upozornění: KONCERT NENÍ VHODNÝ PRO DĚTI DO 12 LET!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture KAREL PLÍHAL
Top