Detail info
Close

Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Prodej pouze ONLINE

Chvíle, na kterou všichni čekáme, je konečně tady…
Bring Me The Horizon, hvězdy britské hudební scény, se vrací do Prahy!

Jako speciální host zahrají američtí velikáni A Day To Remember, kteří do Česka zavítají po dlouhých deseti letech, kdy naposledy vystoupili na festivalu Rock for PeopleV roli supportů se představí Poorstacy a Static Dress.

Uskupení kolem ústřední postavy a ikony Olivera Sykese se netají svými odvážnými kroky, ať už na poli hudebním, nebo třeba módním. Jejich hudební vývoj prošel deathcorem, metalcorem, ale kapele nejsou cizí ani chytlavé popové melodie či elektronika. BMTH si zkrátka ve všech směrech dělají přesně a jen to, co oni sami chtějí. A stále rostoucí davy věrných fanoušků dokazují, že to dělají skvěle.
Kromě ocenění fanoušky a médii se kapele daří i na poli kritiky a hudebních ocenění, to dokazuje několik nominací na cenu Grammy, BRIT Awards, NME Awards či Kerrang! Awards, ve kterých kapela několikrát zvítězila.

BMTH jsou kapelou, kterou její pověst předchází mílovými kroky – a rovnou zaručuje neopakovatelný zážitek a hudební a vizuální show, na kterou jen tak nezapomenete. Ostatně, návštěvníci Rock for People 2019 by mohli vyprávět!

Od 6. února je cena upravena na 1.600 Kč pro všechny nabízené sektory!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top