Detail info
Close

EVOLUCIE Tour 2019

EVOLUCIE Tour 2019

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

LUCIE VYRAZÍ PO 15 LETECH DO REGIONŮ S NOVÝM ALBEM EVOLUCIE
Nejslavnější česká skupina Lucie bude pokračovat v koncertování i v roce 2019. Po osmi vyprodaných hokejových stadionech se rozhodla vyrazit na turné po dalších halách v Česku. Na většině míst kapela minimálně 15 let nekoncertovala.
Na podzim se v rámci pokračujícího turné k aktuálnímu albu EvoLucie zastaví i v Realistic Areně Karlovy Vary, v Nevoga Aréně Znojmo a v třinecké Werk Areně.
Hrdým partnerem turné je Penny Market.

"Je nám ctí oznámit, že kapela po vydání nového alba EvoLucie pokračuje v činnosti a vyráží za fanoušky do regionů. V menších halách jim bude mnohem blíž a koncerty tak dostanou další rozměr. Lucie na všechny zastávky přiveze vizuály a zmenšenou show, kterou nedávno předvedla na vyprodaných stadionech," říká manažer skupiny Ladislav Vajdička z vydavatelství BrainZone.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete

zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / vstupenky ZTP/P-DISABLED (pokud jsou v prodeji) jsou vyhrazeny pro vozíčkáře a ostatní držitele průkazu ZTP/P / doprovod ZTP/P -vždy jen jedna osoba- zdarma / každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top