Detail info
Close

Red Dragon Tournament

Red Dragon Tournament

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Celá tisková zpráva ZDE.

Kategorie vstupného:
Standard – denní: 150,- Kč, třídenní permanentka:  400,- Kč 
Jde o vstupenky do sektorů B, D, F, H, bez garance sedadla. Vstupenka kategorie Standard umožňuje jejímu majiteli pobyt ve WERK ARENĚ od 12 do 22 h.
Premium –  denní: 300,- Kč, třídenní permanentka: 700,- Kč 
Zahrnuje garanci sedadla v atraktivních sektorech s lepší viditelností. Umožňuje vstup do haly už od 8 h. tzv. early access. V ceně je také ESD Náhodný Steam klíč v ceně 10 EUR.
Superior – denní: 500,- Kč, třídenní permanentka: 1 200,- Kč
Zahrnuje garanci sedadla v nejatraktivnějších sektorech s nejlepší viditelností. Umožňuje vstup do haly už od 8 h. tzv. early access. V ceně je také ESD Náhodný Steam klíč v ceně 15 EUR. Balíček reklamních předmětů tzv. gift bag 

POZOR: Permanentní vstupenky kategorie Premium a Superior obsahují v sobě tři ESD Náhodné Steam klíče.Steam klíče je nutné vyzvednout osobně přímo ve WERK ARENĚ.

Slevy: důchodci a děti do 150 cm mají slevu 50%, děti do 100 cm a držitelé průkazů ZTP a ZTP/P zdarma. Slevy platí pro kategorii standard.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Red Dragon Tournament
Top