Detail info
Close

KACZI

KACZI

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Narodila jsem se v pátek 13.9. ve Frýdku-Místku a rodiče dali jméno Kateřina. U nás doma jsou všichni hudebníci, proto mě muzika provází od prvních výkřiků.

V ZUŠce mě neminul povinný cyklus hry na klavír, později jsem přidala hodiny zpěvu, dramaťák a nakonec i akordeon. Na kytaru mě učil táta.

Po základce jsem se hlásila na herectví, po střední na JAMU, ale marně. Až během studia na Rekreologii v roce 2013 se mi splnil sen a dostala jsem se na Konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze. Zde jsem úspěšně absolvovala studium zpěvu.

Zúčastnila jsem se řady soutěží. První výhra byla v pěvecké soutěží Czechtalent 2012 ve Zlíně, kdy vyletěla první vlaštovka v podobě demo CD a videoklipu.

Abych si dříve vydělala, tak jsem na svých cestách hrála na ulicích evropských měst jako Edinburgh, Graz, Vídeň, Berlín, Krakow, Praha. Dnes mám za sebou řadu klubových koncertů po ČR. Zahrála jsem si například na Portě v Řevnicích, Colours of Ostrava, KVIFF, Českém rozhlase Olomouc.

Byla jsem nominována na cenu Jantar 2018 a 2019 v kategorii interpretka roku.

Napsali o mně:

"Písničkářka Kaczi je nominována za jedinečný pěvecký projev, který je syntézou folklorní tradice s alternativními hudebními trendy. Zpěvačka vydala v roce 2018 dva kvalitní videoklipy a vystoupila na řadě koncertů s charitativním zaměřením. Kaczi svou interaktivní hudební tvořivostí dokáže oslovit široké spektrum posluchačů, přičemž se jí daří vytvořit z individuálních znaků novou interpretační kvalitu."

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top