Detail info
Close

DEATHSTARS

DEATHSTARS

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Evropské turné švédských death-glam-metalových DEATHSTARS - ZRUŠENO!

Švédský industriální kult DEATHSTARS s velkou lítostí oznamuje, že musí zrušit svá evropská data, která byla naplánována na leden/březen 2023. 28. března měli vystoupit v PRAZE, MeetFactory. Bohužel se tedy i tato dlouho očekávaná show RUŠÍ!

Všechny zakoupené vstupenky můžete ode dneška vracet v místě jejich zakoupení, nejpozději však do konce roku 2022!

Vyjádření kapely: "Kvůli rozporuplným harmonogramům jsme nuceni zrušit evropská turné v lednu až březnu 2023. Důvodem je opožděné vydání alba, způsobené už dřívějším zpožděním v produkci alba. Turné bylo původně rezervováno na rok 2020, ale kvůli pandemii bylo znovu odloženo. Nyní se konečně blížíme k začátku naší nové kapitoly, ale to staré bohužel úplně nesedí s novým. Hluboce se omlouváme za nepříjemnosti, které tímto způsobujeme. Všechny vstupenky budou vráceny.

Vrátíme se na evropský kontinent, jakmile vydáme nové album a budeme vám moci představit tu úplně nejlepší show DEATHSTARS. Chceme vám dát zkrátka to nejlepší a v tuto chvíli to není možné. Všichni jsme čekali tak dlouho a teď není čas na kompromisy. Zasloužíte si jen to nejlepší! Prosím mějte s námi strpení. Brzy se vrátíme s dalšími novinkami. Milujeme vás všechny!" – DEATHSTARS

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás na některých z dalších koncertů Pragokoncertu, v plánu je jich opravdu požehnaně!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top