Detail info
Close

MARPO & trouble gang

MARPO & trouble gang

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Z důvodu nařízení Bezpečnostní rady státu, která zakázala od 10.3.2020 veškeré sportovní, kulturní a jiné hromadné akce, se akce přesouvá z 25.4.2020 na nový termín 2.10.2020. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Z důvodu přetrvávajících omezení kvůli pandemii covid-19 se koncert MARPO & trouble gang v plánovaném náhradním termínu 2.10.2020 od 20:00 hodin v Kofola Music Clubu Krnov bez náhrady ruší. Zakoupené vstupenky je možné refundovat přímo v místě jejich nákupu.

Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina, patří k nejvýraznějším rapperům na česko-slovenské hudební scéně. Jeho otec, Otakar Petřina st., byl známý český skladatel a kytarista, a tak není divu, že se Marpo věnoval hudbě odmala. Svoji první bicí soupravu dostal, když mu byly 3 roky.

S rapováním Marpo začal ve 13 letech a od té doby vydal 8 studiových alb. To nejnovější, s názvem DVA, vyšlo v listopadu 2019 pod hlavičkou vydavatelství Universal.

V roce 2012 založil kapelu TroubleGang, se kterou se mu podařilo vytvořit několik rekordů na česko-slovenské hip-hopové scéně. Během roku 2016 vyprodali dvě haly - Malou sportovní a Forum Karlín. V květnu 2018 pokořili další vysněnou metu a vyprodali o2 arenu.

Na podzim 2018, nehledě na svůj mladý věk, vydal vlastní biografii Otakar III., která patřila k nejprodávanějším biografiím v ČR. Knihu napsal a nafotil známý fotograf Tomáš Beran, který byl Marpovi v patách po dobu jednoho roku. Vznikla tak rozsáhla 312 stránková publikace, dokumentující rapperův život od samého začátku. Když se začtete do osobního příběhu známého hudebníka a bojovníka, pochopíte, že Marpo opravdu má co říct a čím inspirovat nejen své skalní fanoušky. V roce 2019 vydal Marpo a kapela Troublegang nové abum u Universal Music, odjeli s ním na podzim úspěšné turné po kulturních domech.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZRUŠENO: MARPO & trouble gang 2.10.2020 (původně 25.4.2020) 20:00 Krnov

ZRUŠENO:
Z důvodu přetrvávajících omezení kvůli pandemii covid-19 se koncert MARPO & trouble gang v plánovaném náhradním termínu 2. 10. 2020 od 20:00 hodin (původně 25. 4. 2020) a místě Kofola Music Club, Bruntálská 72, Krnov bez náhrady ruší. Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě zakoupení.

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top