Detail info
Close

Ben Caplan / CA

Ben Caplan / CA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vzhledem ke stále trvajícím protiepidemickým opatřením přesouvá Ben Caplan své turné na podzim 2021. Jeho pražský koncert ve Futuru se tedy přesouvá z 30. 11. 2020 na 28. 11. 2021. Vstupenky zůstávají v platnosti, pokud by se vám nový termín nehodil, můžete vstupenku refundovat v místě nákupu do 31. 12. 2020.

Děkujeme za pochopení a trpělivost v této turbulentní době.

Futurum Music Bar & D Smack U Promotion

Máme nový termín koncertu Bena Caplana ve Futuru! Namísto 25. března přijede Ben do Prahy v pondělí 30. listopadu 2020. Vstupenky zůstávají v platnosti. Pokud by se vám nový termín nehodil, můžete vstupenky vrátit do 8. 4. v místě nákupu.

Děkujeme za trpělivost a pochopení v této turbulentní době, Futurum Music Bar & D Smack U Promotion.

Ben Caplan je písničkář, performer a bavič v tom nejlepším smyslu slova. Od první vteřiny, kdy vkročí na pódium, vás upoutá obrovským vousem, neslušnou hřívou, kouzlem osobnosti a umem. 25. března ve Futuru ucítíte, s jakou lehkostí přetváří organizovaný klid v chaos. 

Ve svém nejnovějším projektu Ben Caplan zkoumá témata imigrace, ztráty, temnoty, lásky, sexu a Boha. Caplan vystupuje s novými písněmi původně složenými pro muzikál Old Stock: A Refugee Love Story. Oceněné divadelní představení mělo premiéru na festivalu Edinburgh Fringe Festival, kde získalo nejvyšší ocenění a stalo se hitem. Sedm týdnů se pak hrálo na Off Broadway, kde dostalo ocenění New York Times Critic's Pick a šest nominací Drama Desk Award, mimo jiné.

Mezi představeními se Caplan vydává koncertovat po Evropě, Austrálii a Severní Americe. Hudba z muzikálu vyšla na Caplanově třetím studiovém albu nazvaném Old Stock.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Ben Caplan / CA
Top