Detail info
Close

Pressure Busspipe + I Grade Dub

Pressure Busspipe + I Grade Dub

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Z důvodu nařízení Bezpečnostní rady státu, která zakázala od 10.3.2020 veškeré sportovní, kulturní a jiné hromadné akce nad 100 lidí, se koncert který se měl konat dne 23.3.2020 , přesouvá na náhradní termín, který bude upřesněn.  Vstupenky zůstávájí v platnosti. Pro bližší informace sledujte  www.ticketportal.cz

 

Koncem března do Prahy přiletí Pressure Busspipe, nastupující král reggae z Virgin Islands!

Slíbili jsme vám, že vedle Elephant Mana přijede v březnu ještě jeden pozoruhodný hlas z Karibiku, a tak s radostí informujeme, že se 29. Března 2020 konečně do Česka podívá rastaman z Virgin Islands, který si říká Pressure Busspipe!

Po loňském nečekaném úmrtí Benjamina Vaughna z kapely Akae Beka se Pressure stává nejznámějším mužským reggae hlasem na Panenských ostrovech, kterému se povedlo už více než před dekádou prorazit na Jamajce. Vydává velmi kvalitní, konzistentní a uvědomělou muziku už od svého prvního hitu Love and Affection z roku 2007. Kdo jej zná, ten ví, že v jeho případě je úplně jedno, jestli zrovna hraje reggae, dub, dancehall nebo hiphop, protože jeho hlas a flow si poradí s libovolným žánrem takovým způsobem, že se vaše ruce budou spontánně kolíbat nad hlavou.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top