Detail info
Close

ARKADY SHILKLOPER & VADIM NESELOVSKYI (RU / UA)

JAZZ MEETS WORLD
ARKADY SHILKLOPER & VADIM NESELOVSKYI (RU / UA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu a omezení všech kulturních, sportovních a společenských akcí Ministerstvem zdravotnictví ČR se koncert Arkady Shilkloper & Vadim Neselovskyi v plánovaném náhradním termínu 18. 12. 2020 od 19:30 uskteční pouze jako free online stream na tomto odkazu: https://www.youtube.com/watch?v=4HkiFCQTweE&feature=youtu.be

Zakoupené vstupenky je možné vrátit v místě jejich nákupu. Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení!

P&J Music a Reklamační oddělení Ticketportal.cz 

* Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu a omezení všech kulturních, sportovních a společenských akcí Ministerstvem zdravotnictví ČR se koncert Arkady Shilkloper & Vadim Neselovskyi z plánovaného náhradního termínu 13. 10. 2020 v Novoměstské radnici v Praze překládá na náhradní termín 18. 12. 2020 od 19:30 a místo Nuselská radnice, Táborská 500/30, Praha 4.

Zakoupené vstupenky zůstavají v platnosti. Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení!

P&J Music a Reklamační oddělení Ticketportal.cz  

* Z důvodu nařízení Bezpečnostní rady státu, která zakázala od 10.3.2020 veškeré sportovní, kulturní a jiné hromadné akce, se koncert který se měl konat dne 6.5.2020 , přesouvá na náhradní termín 13.10.2020.  Vstupenky zůstávájí v platnosti. Pro bližší informace sledujte  www.ticketportal.cz

Rusko-ukrajinské komorní duo

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZMĚNA: Arkady Shilkloper & Vadim Neselovskyi (Ru/ Ua) 18.12.2020 19:30 (původně 6.5./ 13.10. Novoměstská radnice, Praha) Nuselská radnice, Praha

ZMĚNA:
Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu a omezení všech kulturních, sportovních a společenských akcí Ministerstvem zdravotnictví ČR proběhne koncert Arkady Shilkloper & Vadim Neselovskyi (Ru/ Ua) v náhradním termínu 18. 12. 2020 od 19:30 hodin a v místě Nuselská radnice, Táborská 500/30, Praha 4 (původně 6. 5. 2020 s přesunem na 13. 10. 2020, vždy Novoměstská radnice, Karlovo náměstí 1/23, Praha 2) proběhne zdarma jako živý internetový přenos (free livestream) na tomto odkazu kanálu YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=4HkiFCQTweE&feature=youtu.be

Zakoupené vstupenky je možné vrátit v místě jejich zakoupení.

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKETPORTAL


ZMĚNA: Arkady Shilkloper & Vadim Neselovskyi (Ru/ Ua) 13.10.2020 19:30 (původně 6.5.) Novoměstská radnice, Praha

ZMĚNA:
Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu a omezení všech kulturních, sportovních a společenských akcí Ministerstvem zdravotnictví ČR se koncert v rámci série Jazz Meets World Arkady Shilkloper & Vadim Neselovskyi (Ru/ Ua) z plánovaného náhradního termínu 13. 10. 2020 (původně 6. 5. 2020) od 19:30 hodin v místě Novoměstská radnice, Karlovo náměstí 1/23, Praha 2 překládá na nový, druhý náhradní termín 18. 10. 2020 od 19:30 hodin a nové místo Nuselská radnice, Táborská 500/30, Praha 4.   

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Komu nový termín nevyhovuje, může vstupenky refundovat v místě jejich nákupu do 31. 10. 2020.

Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení!

P&J Music a Reklamační oddělení Ticketportal.cz


Doporučené

Top