Detail info
Close

THE PINK FLOYD LEGACY

THE PINK FLOYD LEGACY

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

THE PINK FLOYD LEGACY - «Coming Back To Life»
Mega Tone Concert Agency představuje, u příležitosti 55. výročí ikonické britské kapely, novou a senzační tribute kapelu The Pink Floyd Legacy, v čele s excelentní zpěvačkou Durgou McBroom.

Durga McBroom
zpívala s Pink Floyd během turné Momentary Lapse of Reason a Division Bell, a to nejen na živých albech The Delicate Sound of Thunder a PULSE, ale také na studiových albech The Division Bell a The Endless River. Účinkovala také na sólovém turné Davida Gilmoura v roce 2001.

Doprovázet ji bude fantastická osmičlenná kapela z Británie na pozadí vzrušující světelné a video show. Pink Floyd Legacy zahrají všechny klasické písně od počátků Syda Barretta až po poslední živé turné, včetně Time, Money, Another Brick In The Wall a Comfortably Numb, stejně jako nenapodobitelné provedení klasického hitu - The Great Gig In The Sky.
Nenechte si ujít tento nezapomenutelný zážitek!

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit a vytisknout on-line na ticketportal.cz - HOMEtickets!
slevy NE / bezbariérový přístup ANO, Parter / zvláštní sektor pro vozíčkáře NE

PŘESUN (22.04./13.11.20/05.12.21), NOVĚ: 06.06.2022, 19:00
Vracení vstupného z důvodu změny termínu již bylo ukončeno (31.03.2022). Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není třeba je vyměňovat. Uskutečněním koncertu platnost všech vstupenek zaniká, přijďte!

Team Ticketportal.cz

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top