Detail info
Close

Dennis Lloyd

Dennis Lloyd

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Izraelský zpěvák Dennis Lloyd, autor hitu Nevermind, zahraje poprvé u nás: 24. listopadu v pražském Futurum Music Baru

Jeho singl Nevermind se stal celosvětovým hitem s více než miliardou přehrání, dosáhl na platinové ocenění v osmi zemích a dostal se na třetí místo alternativních rozhlasových hitparád v USA. Nyní izraelský zpěvák, skladatel, producent a multiinstrumentalista Dennis Lloyd vystoupí poprvé u nás - 24. listopadu v pražském klubu Futurum Music Bar. Naživo tak ukáže, jak lehce dokáže překračovat žánry i různé kultury a zároveň zasáhnout srdce posluchačů.

Dennis Lloyd se narodil v Tel Avivu. S hudbou začínal brzy - na trumpetu hrál v osmi letech, na klasickou kytaru, když mu bylo třináct. Jako teenager si pořídil mikrofon a začal ve svém pokoji tvořit a nahrávat první skladby. Na střední škole studoval jazz, po povinné vojenské službě se přestěhoval do Bangkoku, kde v pokoji bez internetu, pouze s počítačem, nástroji a mikrofonem nahrál přes 40 písní. A to včetně budoucího hitu Nevermind, který pojednává o dívce z Kolumbie, se kterou se Dennis v Bangkoku scházel. Na vlastní náklady nahrávku v roce 2016 vydal a postupně se Nevermind dostala na Spotify na 17. místo globální hitparády. Letos v únoru Dennis Lloyd vydal další skladbu - Never Go Back - jako součást EP Exident, které opět dosáhlo sta miliónových přehrání a na přední místa hitparád v několika zemích. Právě v rámci turné The Never Go Back Tour přijede Dennis Lloyd v listopadu do Prahy.

Více informací na www.coloursselection.cz.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Dennis Lloyd
picture Dennis Lloyd
picture Dennis Lloyd
picture Dennis Lloyd
Top