Detail info
Close

Angry Birds on Ice

Angry Birds on Ice

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ANGRY BIRDS ON ICE

Show, jakou jste ještě neviděli!
Po mega úspěšné show Máša a medvěd na ledě přichází slovenská agentura COMUNIQUE ve vlastní produkci s novou lední show, která vás zdvihne ze sedadla.

Nenechte si ujít lední dobrodružství „naštvaných ptáků“, kteří budou zuby nehty bránit svá vejce před drzými a zlomyslnými prasaty vedenými králem Leonardem. Multižánrové dílo, které spojuje bruslení, akrobacii, parkur, slack-line, žonglování a jiné umělecké styly, bude vzrušujícím zážitkem nejen pro děti, ale i jejich rodiče a také pro všechny fanoušky klasických mobilních her Angry Birds.

Všichni návštěvníci jistě ocení vynikající výkony účinkujících, nezaměnitelný Redův hněv, Chuckovu rychlost a neposednost i Bombovy výbuchy. Chladnými vás nenechají ani úžasné akrobatické výkony prasátek.

O scénář a režii této show se postaral Juraj Benčík, režisér, herec, mim a pedagog, který tři roky vystupoval ve světoznámém Cirque du Soleil. Scénu navrhl profesor Jozef Ciller, pedagog na VŠMU a scénograf uznávaný nejen na Slovensku, ale i v zahraničí. Celý příběh dokonale doplňuje fantastická hudba, kterou k textům Štefana Benčíka složil skvělý Oskar Rózsa. O bruslařskou choreografii se stará Renata Aleksander, která je několikanásobnou mistryní Slovenska v krasobruslení, zkušenou trenérkou a pedagožkou s dlouholetými zkušenostmi s účinkováním v světoznámé show Holiday on Ice.

Show, kde se bude skutečně každý bavit, vás ohromí unikátní 360 stupňovou scénou, která ve světě nemá obdoby. Organizační informace:
Děti do 2 let mají vstup zdarma bez nároku na místo.
Dialogy jsou ve češtině.

VIP:
Jedinečný zážitek během show nabízejí VIP vstupenky především díky pravidelné interakci ze strany účinkujících.
Upozornění: 2. řada VIP je ve stejné rovině jako 1. řada. Proto reklamace související s těmito místy nepřijímáme.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZRUŠENO: ANGRY BIRDS ON ICE

ZRUŠENO:

Veškerá představení show ANGRY BIRDS ON ICE konající se v České republice jsou z organizačních důvodů zrušena.

 

Jedná se o tyto termíny:

·         5.2.2020 od 15:00 hod. a od 18:30 hod. – ČESKÉ BUDĚJOVICE

·         12.2.2020 od 15:00 hod. a od 18:30 hod. – PARDUBICE

·         15.2.2020 od 13:30 hod. a od 17:00 hod. – BRNO

·         25.2.2020 od 15:00 hod. a od 18:30 hod. – OSTRAVA

 

Omlouváme se všem zákazníkům, kterým bude vstupné vráceno v plné výši.  

 

Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě zakoupení.

 

Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

3/ platba vstupenek přes benefity

oskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na email: reklamace@ticketportal.cz

4/ platba vstupenek na fakturu

fakturu spolu s oskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na email: rezervace@ticketportal.cz

 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top