Detail info
Close

O5 a Radeček + Jakub Děkan & Band

O5 a Radeček + Jakub Děkan & Band

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Skupina O5 a Radeček vydala po sedmi letech nové album Dobrý zprávy, které sklízí nadšené ohlasy u fanoušků i hudebních kritiků. Hity Sex ve sprše a LOVEní boří hitparády. Úspěšné období chce kapela podtrhnout během podzimního klubového turné, které se zastaví také 9. října v Lucerna Music Baru.
Společně s Radečky vystoupí na koncertu Jakub Děkan s kapelou. Charismatický zpěvák zažehl raketový vzestup mezi hudební elitu, o čemž svědčí nejen miliónová zhlédnutí jeho videoklipů na internetu, ale také mimořádná koncertní aktivita.
“S Kubou se potkáváme často na festivalech a vždy nás baví jeho zpěv, show i energie, s jakou své písničky hrne do lidí. Společnou šňůru jsme plánovali už dlouho a letos je to tady,” uvedl zpěvák Tomáš Polák.
“Bude to skvělý hudební večírek, lidé se mají na co těšit. Já i Radečci budeme hrát naše největší hity, chceme si to s lidmi užít,” řekl Jakub Děkan.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top