Detail info
Close

THE 69 EYES

THE 69 EYES

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Upíři THE 69 EYES vydávají nové album a vyrážejí na turné se zastávkou v Praze!

Už krásných 30 let nás tato gothic rocková kapela z Helsinek dopuje kvalitní muzikou, a právě při této příležitosti se vydává na West End Tour 2019. Název turné není jen náhodný, ale přímo spojený s novou deskou, kterou kapela hodlá vydat 13. září tohoto roku. Na turné nám tedy naservíruje nejen zaryté písně z minulosti, ale také zbrusu nové árie z nadcházejícího alba „West End“! Na albu s dvanácti kousky bude také hostovat Dani Filth z Cradle Of Filth! Při této dvojnásobné oslavě hodlají THE 69 EYES navštívit více než deset zemí, a právě jednou z nich bude i Česká republika.

Koncert v rámci „West End Tour“ se uskuteční 9. listopadu v klubu MeetFactory v Praze. A to si pište, že vás čeká skvělý hudební zážitek a pořádný Goth ‘n’ Rollový humbuk pod vedením temného hlasu zpěváka Jyrki 69! Tak buďte u toho!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top