Detail info
Close

Alex Cameron (AU)

Alex Cameron (AU)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Australský chameleon Alex Cameron přepisuje pravidla intimity. Na svém minimalistickém debutu „Jumping the Shark“ na sebe bere identitu neúspěšného umělce, a prozkoumává selhání jako takové. Na hudebně barevnějších, nápadně osmdesátkových aranžích druhé „Forced Witness“ pod drobnohledem zkoumá alfa samce a toxickou maskulinitu. Třetí, zatím nepojmenované album vyjde na podzim a s ní se 15. října 2019 boky kroutící Alex, jeho business partner a hráč na ságo Roy Molloy a spol. vrací i do MeetFactory, aby odehráli nezapomenutelný živák.

Support: Jack Ladder (AU)

alkcm.bandcamp.com/

Australian chameleon Alex Cameron rewrites the rules of intimacy. On the minimal synth-laden debut “Jumping the Shark” he explores failure in the character of a failing showman. The second, conspicuously 80’s sounding record “Forced Witness” zeroes in on alpha male and toxic masculinity. The third album is due in September and the following month Alex, his business partner and sax player Roy Molloy and associates will return to MeetFactory to deliver a red-hot live show.

Support: Jack Ladder (AU)

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top