Detail info
Close

Bond / Medea

Program divadla Studio DVA
Bond / Medea

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BOND/MEDEA

Hravá a vtipná revue jakou umí jen Cabani.

V představení plném kabaretních tanců, černého humoru, dvojsmyslů, politických narážek a fejkových bondů uvidíte kromě Ivany Chýlkové, Jana Krause, Moniky Absolonové, Petra Fejka a mnoha dalších i pověstné cabanovské girls. Velkolepou show spojující předem nespojitelné budete buď milovat nebo nenávidět.

Nekorektní revue aneb sentimentálně – senilní sta – řecká last minute tragédie.

Mohlo by to být klasické antické drama, kdyby ovšem Iásón nebyl britskou královnou jmenován velitelem jaderné ponorky Zlaté rouno a jako syn Islámského státu neměl s touto globální zbraní své plány… Dosud tu na řešení takových problémů byl James Bond. Ale doba je jiná a namísto stárnoucí legendy nastupují média reprezentovaná Medeou, majitelkou mediálního domu. Bond se tedy dává na politiku a zakládá stranu 007 s atraktivním programem – umí všechno vyřešit. S nadhledem sobě vlastním do děje vstupuje moderátor televizních zpráv (Jan Kraus). V klasické starověké tragédii se odehrává tragédie současnosti. Mediální svět plný lží a alternativních faktů.

 

Hrají: Ivana Chýlková, Petr Fejk, Jan Kraus, Zuzana Stavná/Monika Absolonová, Josefína Voverková/Petra Kosková, Peter Strenáčik, Petra Nesvačilová, Michal Slaný/Václav Jílek/Václav Liška

 

Scénář: Šimon Caban
Hudební dramaturgie, scéna a režie: Cabani 
Produkce: Michal Caban, Ilona Labuťová, Eliška Zemánková
Producent: Michal Hrubý

 

Doporučeno od 15 let.

Délka představení: cca 1 hod. 45 min bez přestávky

 

Premiéra 11. ledna 2019 v divadle Studio DVA

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Doporučené

Top