Detail info
Close

Boeing - Boeing aneb Tři letušky v Paříži

Boeing - Boeing aneb Tři letušky v Paříži

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BOEING - BOEING aneb TŘI LETUŠKY V PAŘÍŽI

Autor: Marc Camoletti

Režie: Hana Gregorová

Obsazení: Irena Máchová, Eva Burešová/ Eva Perkausová, Bára Mottlová, Miroslav Šimůnek/ David Gránský, Vojta Efler/ Jan Antonín Duchoslav, Hana Gregorová/ Miluška Bittnerová

Francouzská situační příjemně rozverná komedie z pera slavného autora Marca Camolettiho. Alexander je úspěšný pařížský architekt, kterému monogamie nic neříká. Svůj milostný život koordinuje s letovým řádem, který se zdá být dokonalý. Vše se ale změní příchodem kamaráda ze školy a vypadá to, že i perfektní navigační systém začne mít trhliny. A začíná kolotoč bláznivých situací…

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Boeing - Boeing aneb Tři letušky v Paříži

Změny a upozornění

ZRUŠENO: Boeing - Boeing aneb Tři letušky v Paříži 12.09.2021 19:00 (původně 08.03.2021) Olomouc

ZRUŠENO:
Z technických důvodů se divadelní představení Boeing - Boeing aneb Tři letušky v Paříži v plánovaném náhradním termínu 12. 9. 2021 od 19:00 hodin (původně 8. 3. 2021) a v místě MfO, sál Reduta, Horní náměstí 424/23, Olomouc bez náhrady ruší. Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě jejich nákupu.

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKETPORTAL


ZMĚNA: Boeing - Boeing aneb Tři letušky v Paříži 8.3.2021 19:00 MfO, sál Reduta, Olomouc

ZMĚNA:
Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu a omezením všech kulturních, sportovních a společenských akcí se divadelní představení Boeing - Boeing aneb Tři letušky v Paříži z původního termínu 8. 3. 2021 od 19:00 hodin v místě MfO, sál Reduta, Horní náměstí 424/23, Olomouc překládá na nový, náhradní termín 12. 9. 2021. Začátek a místo koncertu zůstávají beze změny.    

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Komu nový termín nevyhovuje, může vstupenky refundovat v místě jejich nákupu ve lhůtě do 14 dnů od data po ukončení omezení maloobchodu a znovuotevření prodejních míst v průběhu konce zimy/ jara 2021. 

Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení!

Agentura Gong a Reklamační oddělení Ticketportal.cz


Top