Detail info
Close

WELSHLY ARMS / US

WELSHLY ARMS / US

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Clevelandská šestice Welshly Arms, která svoji loňskou premiéru v Česku zvládla na jedničku a svůj koncert ve Futuru bez mrknutí oka vyprodala, se po roce do Prahy vrátí. V úterý 19.listopadu vystoupí v Praze znovu, tentokrát v Lucerna Music Baru. Jako support přijedou kanadští The Glorious Sons, kteří loni vystupovali na strahovské Sedmičce. Welshly Arms protkávají alternativní rock gospelem a bluesovým feelingem. Koncertují od roku 2013, projezdili mnoho koutů světa a v roce 2017 vydali své první EP s titulní průlomovou skladbou Legendary, která získala zlatou desku v Německu a ve Švýcarsku. Na Spotify mají přes 47 miliónů streamů. Jejich skladby zazněly v reklamách na Miller, Hulu, NFL, Indian Motorcycles a pivo Beck’s. Skladba Hold On I’m Coming zazněla v traileru na film Quentina Tarantina The Hateful Eight. Jejich loňské album s názvem No Place Is Home bylo nahráno v domě z devatenáctého století v Clevelandu. Každá místnost sloužila svému účelu – kytarám, klávesám, skládání, poslouchání desek a samozřejmě nahrávání. „Texty jsou o tom, jak zvládnout tuhle těžkou dobu, jak se s někým spojit a vytvořit společné bezpečné místečko“, říká Sam. “No Place Is Home opravdu říká, jak milujeme hudbu,“ dodává Jimmy. „Přistupujeme k tomu jinak a jdeme na doraz. Jako kapela jsme fakt hodně vyrostli.“

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture WELSHLY ARMS / US

Změny a upozornění

WELSHLY ARMS (US) 8.11.2018 – PRAHA

Přesný harmonogram koncertuskupiny WELSHLY ARMS (US), konající se dne 8.11.2018 v místě Futurum Music Bar, Zborovská 82/7, Praha 5.

 

Line up:
19:00 otevření klubu

20:00 Charming Liars

20:40 The Blue Stones

21:40 Welshly Arms


 
Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top