Detail info
Close

SONO BEATLES NIGHT 2018 with The Backwards (SK)

SONO BEATLES NIGHT 2018 with The Backwards (SK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

The Backwards, jeden z nejlepších světových Beatles revivalů, vystoupí v Sono Centru!
Koncem května rozezní sál brněnského Sono Centra písně slavné britské čtveřice The Beatles. Tato formace si za pouhou dekádu svého působení na hudební scéně získala obrovskou popularitu u fanoušků, uznání kritiků i komerční úspěch. Zapsala se nesmazatelně do historie pop music a její hudba je nesmrtelná. O tom svědčí fakt, že i po rozpadu je hudba The Beatles hraná, a to nejen v rozhlasovém éteru, ale i naživo. Kdybychom chtěli spočítat revivalové skupiny Beatles celosvětově, patrně bychom se nedopočítali. Do Brna jsme ale pozvali jednu z nejlepších! V úterý 29. května 2018 od 20 hodin v Sono Centru vystoupí slovenská partička The Backwards.

Více informací ZDE :

info pro ZTP/P: bezbariérový přístup ANO // zvláštní sektor či umístění pro vozíčkáře ANO (viz mapka) - vstupenky objednávejte na rezervace@ticketportal.cz - cena 559,- za držitele ZTP/P, 559,- za doprovod

ostatní ZTP ne na vozíku – sleva 20% z ceny v příslušném sektoru, zakoupíte na prodejních místech po předložení průkazu ZTP, nebo na rezervace@ticketportal.cz

Možnost zakoupení VIP vstupenek na 3.Galerii.  Výhodou sektoru je komorní atmosféra, výhled ze skyboxu a extra přizvučení. K dispozici samostatné WC, přístup výtahem (pro využití je třeba kontaktovat uvaděče).

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SONO BEATLES NIGHT 2018 with The Backwards (SK)
Top