Detail info
Close

I LOVE 90´s - Twenty 4 Seven, Fun Factory, Holki

I LOVE 90´s - Twenty 4 Seven, Fun Factory, Holki

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

I LOVE 90’s – největší párty roku!

Zlín, 3.2.2018 sportovní hala Euronics, vstup od 20:00 hodin

I LOVE 90’s je největší hudební párty projekt ve Zlíně! V sobotu 3. února se zlínskému publiku představí velikáni světové hudební scény z let devadesátých. Agentuře BACKSTAGE, která je dlouholetým promotérem kulturních akcí v kraji, se povedl husarský kousek. Do Zlína přiváží dva headlinery zvučných jmen.
Těšit se můžete na legendární kapely FUN FACTORY a TWENTY 4 SEVEN!!! Přímo od „originálů“ tak zazní hity jako I Wanna Be With U, Take Me Away, Celebration a mnoho dalších.
Zdatně jim pak na úvod večera bude rozehřívat publikum česká hvězdná partička HOLKI. Všichni interpreti odehrají výběr všech svých největších hitů. Takže se máte opravdu na co těšit! Jeden večer, jedno místo a tři velká jména hudebních hvězd let devadesátých! Tuto jedinečnou a exkluzivní párty bude provázet známý DJ, který bude celý večer doprovázet hity zlatých devadesátek dalších světových i tuzemských interpretů…

Na výběr jsou základní vstupenky a VIP sezení (garantované sezení naproti podia).

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top