Detail info
Close

MIRAI & POETIKA TOUR 2018

MIRAI & POETIKA TOUR 2018

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Kapely Mirai a Poetika, jež patří mezi nadějné mladé skupiny současnosti, vydají na podzim debutová alba, která svým posluchačům představí na společném turné. To čítá osm zastávek a odstartuje 6. října v domácím prostředí Poetiky – ve Velkém Meziříčí.

Mirai a Poetika nejsou na hudební scéně úplnými nováčky. Mají za sebou několik rádiových hitů, milionová přehrání svých videoklipů na YouTube a bohatou zkušenost z malých i velkých pódiích. Navíc je spojuje láska k hudbě a živému hraní. Přes léto je čeká nabitá koncertní sezóna a intenzivní práce na debutových albech.

„Za obě kapely můžu určitě potvrdit, že už se strašně těšíme. Kluci z Poetiky jsou velcí pohodáři a baví nás, že hudbu dělají srdcem. Pro naše posluchače připravujeme dvouhodinovou smršť energie, nových písní z chystané desky a nabitou klubovou atmosféru. Pracujeme na nové scéně a speciálním propojení obou kapel,“ prozrazuje Mirai Navrátil, frontman Mirai.
K plánované debutové desce, na níž nebude chybět aktuální hit „Když nemůžeš, tak přidej“ říká: „Album je pro nás zásadní moment a taky tlustá čára za tříletým obdobím naší kapely. V podstatě jsme o rok posunuli vydání, aby deska byla podle našich představ, hodně si od ní slibujeme!“

„Na tour se moc těšíme, jelikož poprvé představíme kompletní debutové CD Trinity. Album by mělo vyjít přibližně měsíc před první zastávkou ve Velkém Meziříčí a věříme, že se naši fanoušci jak na desku tak na tour těší minimálně stejně jako my. To, že jedeme společně s kapelou Mirai je velký bonus a myslíme, že se celý říjen budeme, i díky klukům, skvěle bavit,“ říká Eda Rovenský z Poetiky.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture MIRAI & POETIKA TOUR 2018
picture MIRAI & POETIKA TOUR 2018

Změny a upozornění

ZMĚNA TERMÍNU KONÁNÍ: MIRAI & POETIKA TOUR 6.10.2017 - JUPITER CLUB (VELKÉ MEZIŘÍČÍ)

ZMĚNA:

Vážení zákazníci, s politováním Vám oznamujeme, že z důvodu tragické události v rodině jednoho ze členů kapely Mirai dochází ke změně termínu koncertu MIRAI & POETIKA TOUR konající se 6.10.2017 v Jupiter Clubu (Velké Meziříčí). Koncert se odehraje 17.3.2018. ve 20:00 hodin.

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti bez nutnosti výměny.

V případě nevyhovujícího termínu je možné vstupenky vracet v místě zakoupení, nejpozději do 31.10.2017.

 

Vrácení vstupenek:

1/platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce

2/platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací centrální kancelář – Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Vstupenky je třeba doručit ve fyzické podobě na tuto adresu.
 
b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář – Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Hometickety je třeba zaslat na: 
reklamace@ticketportal.cz
 
Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.
 
Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top