Detail info
Close

AVATAR (SWE)

AVATAR (SWE)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

POZOR - ZMĚNA ČADU ZAČÁTKU KONCERTU - PŮVODNĚ 20:00, NYNÍ 19:00 hod. !!!

Říše AVATAR na dosah! V únoru 2023 v BRNĚ!

Švédští vizionáři temného bláznivého metalu AVATAR jsou sví, ví to a fanoušci je zbožňují. Tito ambiciózní čarodějové nejvyššího řádu totiž dokázali prolomit hranice mezi kapelou, divadlem a filmem. S řadou oslavovaných alb a videí vládnou zemi AVATAR, fantastické zemi, kde vládne metal. AVATAR mají komerční rockové rádio i streamovací službu a písně jako „The Eagle Has Landed“, „Hail the Apocalypse“ nebo „Let It Burn“ nashromáždily víc než 100 milionů streamů. Přitáhly i mnoho nových „občanů“ do jejich vlastního Avatar „království“.

AVATAR se v roce 2020 vrátili s odvážným manifestem nazvaným „Hunter Gatherer“. Toto jejich osmé album je bezohlednou studií bezradného lidstva, které se stále rychleji řítí do nejisté budoucnosti. Písně jako „A Secret Door“, „Colossus“ a „Age of Apes“ jsou hymnami moderní doby, vyznačující se bojem o mínění společnosti uprostřed zdivočelých technologií.

„Hunter Gatherer“ (2020) sdílí odhodlané zaměření koncepčních alb „Feathers & Flesh“ (2016) a „Avatar Country“ (2018), kde jednotlivé písně zastřešuje výrazný příběh. Zároveň jsou na celém albu tematická vlákna, odrážející stav mysli samotných členů kapely. „Hunter Gatherer“ je nejtemnější, zlověstná vize AVATAR s hlubokými studiem krutosti, technologií, pohrdání a deprivace.

AVATAR, to jsou písně, přesné jako střely hledající teplo života. Kapela je nyní připravena na další cestu a shromáždit tak opět svoji „Avatar Country“ na jednom místě. Zážitek, který vás čeká bude hodně náročný, odvážný a maximálně podmanivý.

AVATAR se se svým dokonalým citem pro drama old-schoolového Hollywoodu, morbidní nálady moderních filmů a adrenalinové vzrušení horrorových atrakcí pravého Halloweenu, chystají také do ČR!

Občané temného království AVATAR, vaší povinností je zúčastnit se shromáždění nazvaného „Going Hunting“ a přivést někoho nového! A vy ostatní, připojte se a staňte se součástí tohoto nevšedního multikulturního zážitku!

Pište si: AVATAR, „Going Hunting“ tour, 19. 3. 2023, BRNO, Sono Centrum

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture AVATAR (SWE)
picture AVATAR (SWE)
Top