Detail info
Close

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE (UK)

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Hudební lahůdka The Dire Straits Experience v Praze. Nenechte si ujít!

Už skoro půl století uplynulo od založení slavné britské kapely The Dire Straits. První velký hit Sultans of Swing tehdy obletěl zeměkouli a umístil se na prvních místech světových žebříčků. V 80. letech následovaly další kultovní písně jako Money for Nothing, Calling Elvis, Walk of Life a další. Skladby Dire Straits patřily k nejoblíbenějším na televizním kanálu MTV, který jako první v 80. letech mapoval světovou hudební scénu.

Po nucené covidové pauze do Prahy míří formace The Dire Straits Experience, pokračovatelé skupiny po odchodu Marka Knopflera. Frontmanem kapely je Knopflerovi stylově velmi podobný kytarista a zpěvák Terence Rais. V sestavě působí saxofonista, držitel ceny Grammy Chris White, na bicí hraje Chris Whitten, a na klávesy Simon Carter.

Při všech svých návštěvách Česka si získali fanoušky a prokázali, že kultovní písně kapely umí zahrát naprosto excelentním způsobem. U toho zkrátka nemůžete chybět!!

Praha, ZTP/P vozíčkář info:
ZTP/P vozíčkář - 8 míst: 4 místa, sektor Vozíčkář ZTP/P - Přízemí vlevo / Vchod F + 4 místa, sektor Vozíčkář ZTP/P - Přízemí vpravo / Vchod A / cena vstupenky 950,- Kč.
Doprovod ZTP/P vozíčkáře - 8 místa: sektor Přízemí vlevo / Vchod F, 32. řada, místa 10, 11 a 33. řada, místa 9, 10; sektor Přízemí vpravo / Vchod A, 32. řada, místa 12, 13 a 33. řada 11, 12 / cena vstupenky 950,- Kč.
Rezervace těchto vstupenek na rezervace@ticketportal.cz oproti kontrole průkazu ZTP/P vozíčkář. Jiné slevy nejsou poskytovány.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE DIRE STRAITS EXPERIENCE (UK)
Top