Detail info
Close

J. Vondrák, A. Kudrjavcev - Neruš, píši báseň...

J. Vondrák, A. Kudrjavcev - Neruš, píši báseň...

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jiří Vondrák, Alexej Kudrjavcev - Neruš, píši báseň...
Písničkář Jiří Vondrák se věnuje jako autor i interpret hudebnímu divadlu a vystupuje nejen na tuzemských (Divadlo na provázku, Brno), ale i zahraničních (divadlo Bret, Vídeň) scénách. Natáčí CD, píše knihy, televizní scénáře, filmařsky dokumentuje životní i profesní dráhy především hudebních kolegů z nejrůznějších žánrů a destinací v časosběrných snímcích i cyklech. Před několika lety se znovu zintenzívnila jeho koncertní písničkářská činnost, čehož budeme svědky i na blanenské scéně.
Vondrákův host, písničkář Alexej Kudrjavcev, je známý nejen jako autor, ale i jako jeden z nejlepších interpretů písní Vladimíra Vysockého.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!
Další info: nečíslovaná sedadla / sleva 50% pro držitele průkazu ZTP/P / bezbariérový přístup ANO, zvláštní sektor pro vozíčkáře a ostatní držitele průkazu ZTP/P NE / každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top