Detail info
Close

MUZIKÁLEM BEZ BARIÉR VII.

MUZIKÁLEM BEZ BARIÉR VII.

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MUZIKÁLEM BEZ BARIÉR VII.
Muzikály, které poprvé překročí naše hranice, zazní melodie z muzikálů Moulin Rouge, Hairspray, Chorus Line a z další světových děl muzikálové scény.

Vystoupí:
Michaela Tomešová, patronka muzikálu
Lukáš Adam, moderátor
Kateřina Bohatová, Richard Pekárek, Jan Fanta, Vendula Příhodová, Radka Pavlovčinová, Petra Kosková, Zbyněk Fric , David Gránský, Petra Vojtková, Elis Ochmanova, Milan Peroutka, Peter Pecha , Přemysl Pálek, Charlotte Doubravová, Marianna Polyaková , Tomáš Trapl a živá kapela v čele s Václavem Tobrmanem.
MUZIKÁLEM BEZ BARIÉR "Muzikálové hvězdy pro o. p. s. Polovina nebe" se koná u příležitosti Mezinárodního dne tělesně postižených a je pořádán společností Polovina nebe již posedmé. Výtěžek vstupného bude poukázán ve prospěch veřejné sbírky konané Polovinou nebe, o. p. s. pro těžce zdravotně postižené lidi na pomoc v nouzi.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / pro vozíčkáře a pro držitele průkazu ZTP/P vstup zdarma, tyto vstupenky nejsou v distribuci, pro rezervaci kontaktujte info@polovinanebe.cz / bezbariérový přístup ANO / zvláštní sektor či umístění pro vozíčkáře ANO (první řada před sedadly)

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top