Detail info
Close

BROTHER FIRETRIBE, ONE DESIRE, STRÅLE

BROTHER FIRETRIBE, ONE DESIRE, STRÅLE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BROTHER FIRETRIBE a ONE DESIRE u nás v dubnu nevystoupí! Turné je ZRUŠENO!  

BROTHER FIRETRIBE, ONE DESIRE, STRÅLE – 13.4.2023, PRAHA, Storm – ZRUŠENO!

Ještě, že dnes není 1. ledna…., protože rok začínáme nevalně…

Kapely BROTHER FIRETRIBE a ONE DESIRE kvůli pandemii přesouvali své turné na jaro 2023. V PRAZE, klubu Storm byli očekáváni 13. dubna, ale bohužel, turné se nakonec vůbec neuskuteční!

Vyjádření kapely: S lítostí oznamujeme, že naše nadcházející evropské jarní turné s One Desire je, z důvodů, které jsou mimo naši kontrolu - zrušeno. Vyzkoušeli jsme všechno a obrátili každý kámen vzhůru nohama, aby se turné uskutečnilo, ale bohužel bez výsledku. Nikdo z nás to takto nechtěl. Je nám to velmi líto, ale děláme vše pro to, abychom mohli letos na podzim přijet do EU a Spojeného království. Děkuji všem za pochopení. Brother Firetribe“

Všechny zakoupené vstupenky můžete vracet v místě jejich zakoupení, nejpozději však do konce měsíce dubna 2023!

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás na některém z dalších našich koncertů, kterých je na letošek v plánu opravdu hodně.

 

BROTHER FIRETRIBE and ONE DESIRE will not be performing in April in PRAGUE! The tour is CANCELED!

BROTHER FIRETRIBE, ONE DESIRE, STRÅLE – 13.4.2023, PRAGUE, Storm – CANCELED!

It´s a good thing it´s not January 1st today…, cause we are starting the new year on a bad note...

Bands BROTHER FIRETRIBE and ONE DESIRE have postponed their tour to spring 2023 due to the pandemic. They were expected in PRAGUE, Storm club on April 13th, but unfortunately, the tour will not take place at all!

The band´s statement: „We're sorry to inform that our upcoming european springtour with One Desire is - due the reasons that are out of our hands - cancelled. We tried everything and turned every stone to make this happen but unfortunately this was the result no one of us wanted. We are very sorry, but we are making our very best to come to EU and UK next fall. Thank you all for understanding. - Brother Firetribe“

You can return all purchased tickets at the place of purchase, but no later than the end of April 2023!

Thank you for your understanding and we are looking forward to seeing you at one of our other concerts. There are many planned for this year.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BROTHER FIRETRIBE, ONE DESIRE, STRÅLE
Top