Detail info
Close

VAN DER GRAAF GENERATOR

VAN DER GRAAF GENERATOR

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Z důvodů náhlých zdravotních problémů a hospitalizace Petera Hammilla se dnešní koncert Van der Graaf Generator ruší.

„Dnes ráno jsme dostali oficiální zprávu od agenta Van der Graaf Generator, že zpěvák Peter Hammill byl z náhlých zdravotních důvodů hospitalizován v Německu. Aktuální koncerty se ruší, včetně dnešního pražského v Divadle Archa. Momentálně řešíme, jakým způsobem bude nahrazen. Vše se samozřejmě odvine od zdravotního stavu Petera Hammilla. Diváci, kteří již mají zakoupené vstupenky, se včas dozvědí náhradní variantu,“ říká zástupce agentury Milena Palečková. 

 

Britská art rocková skupina Van der Graaf Generator vznikla v roce 1967 v anglickém Manchesteru. Její hlavní postavou je zpěvák, kytarista a skladatel Peter Hammill. Své první album The Aerosol Grey Machine vydali v roce 1969 u společnosti Mercury. První komerční úspěch jim přineslo ale až album druhé z roku 1970 The Least We Can Do Is Wave to Each, které podepsali s důležitým londýnským labelem Charisma Records. U toho v té době nahrávali např. The Alan Parsons Project nebo Genesis. První důležitá období VdGG se datují do let 1969 – 1972 a 1975 – 1978. Poté Hammill odešel na sólovou dráhu a kapela se opět dala dohromady až v roce 2005, kdy absolvovala nejprve společné krátké turné. V sestavě Peter Hammill (zpěv, kytara, klávesy), Hugh Banton (klávesy, basa) a Guy Evans (bicí) od té doby pravidelně koncertují a nahrávají alba. Poslední z nich Do not Disturb vyšlo v roce 2015.

Více informací naleznete na www.vandergraafgenerator.co.uk a www.1015.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture VAN DER GRAAF GENERATOR
Top