Detail info
Close

LUCIE V OPEŘE

LUCIE V OPEŘE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci


Koncerty Lucie v opeře se přesouvají na nové termíny v roce 2022 a agentura Live Nation nově organizuje vystoupení v Ostravě, Pardubicích a také v Brně. 
Vzhledem k přechodu závazku z původního pořadatele na Live Nation, zůstávají již zakoupené vstupenky na původní termíny v roce 2021 v platnosti a není potřeba je vyměňovat.

Podzim 2022 bude pro fanoušky skupiny Lucie vrcholem hudební sezóny! Lucie vyráží na odložené halové turné po České republice s novým programem s exkluzivní hudební aranží v doprovodu symfonického orchestru, pěveckého sboru a s organicky efektní dynamickou scénou.

Členové skupiny Lucie se shodují, že jednou z největších a nejnáročnějších inovací byla příprava samotné organicky dynamické scény, která využívá nejnovější technologie z oblasti zvuku i vizuálních efektů a zároveň osvědčené divadelní principy: „Na scéně, kterou chceme fanouškům představit, jsme pracovali bezmála rok. Práce to byla náročná, ale krásná a věříme, že to bude stát za to. Je to pro nás speciální projekt, proto chceme, aby i naši fanoušci z něj měli výjimečný zážitek” zdůrazňují členové skupiny.

I hudebně bude turné naprosto přelomové – Lucie se spojila s dirigentem Kryštofem Markem, držitelem Českého lva za hudbu k filmu Masaryk, který vytvořil nové symfonické aranžmá pro celý program této show. V kombinaci kompletního obsazení skupiny, Filharmonie Hradce Králové a pěveckého sboru se tak na fanoušky chystá téměř dvouhodinový průřez celou tvorbou Lucie tak, jak ho ještě nezažili.

“Poslední dva roky byly pro všechny velmi těžké. Mimo jiné nám roky 2020 a 2021 ukázaly, že bez kultury to prostě nejde. Jakoby nám chyběl kus naší duše, možnost sebevyjádření, svoboda, a to nejen ta umělecká, kterou bychom si měli bezpodmínečně chránit. O to víc se těšíme, že se v roce 2022 zase vrátíme na pódia našich největších českých a slovenských hal a znovu se svými fanoušky zažijeme tu ohromnou energii, která při živém vystoupení vzniká. To je zážitek, který nejde ničím nahradit,” shoduje se celá skupina Lucie.

Vstupenky pro vozíčkáře objednávejte na rezervace@ticketportal.cz, jiné slevy: NE

Platné pouze pro pražské představení (O2 arena): PŘESUN, Původní tisková zpráva, Pokyny pořadatele, info ZTP/P.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top