Detail info
Close

Ladislav Zibura - 40 dní pěšky do Jeruzaléma

Ladislav Zibura - 40 dní pěšky do Jeruzaléma

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Už je to rok, co jsme museli odložit naše březnová vystoupení kvůli koronaviru. Náhradní termíny a otevření sálů jsou stále v nedohlednu. A my jsme se rozhodli už nečekat, vystoupení rušíme a vymysleli jsme pro vás náhradní řešení.

Přednášky:

  •   31.3./26.11. KC Semilasso – Pěšky mezi budhisty a komunisty v 17:00
  •   31.3./26.11. KC Semilasso – 40 dní pěšky do Jeruzaléma v 20:00

Budou zrušeny bez náhrady, ale pro držitele lístků z těchto zrušených vystoupení máme k dispozici záznam přednášky z lepších časů. Natočený na několik kamer s dobrým zvukem a hlavně v sále plném smějících se lidí bez roušek. Je to vlastně skvělé, taky jsme na to nedávno koukali. K tomu přidáme ještě e-book první knihy 40 dní pěšky do Jeruzaléma.

Pokud to přijmete jako náhradu za vstupné, budeme moc rádi. Dost možná ale teď otáčíte každou korunu, takže možnost vstupenky vrátit i nadále zůstává.

Pokud jste kupovali lístky on-line a zadávali při koupi email, měli byste mít odkazy na přednášku i e-book již ve svém mailu (koukněte, prosím, do spamu či hromadné pošty).

Pokud jste lístky kupovali fyzicky na pokladně (KC Semilsso), napište, prosím, na email pokladny (jsou uvedeny níže v seznamu těch zrušených vystoupení.) Oni to s vámi odbaví a záznam i e-book vám pošlou.

Pokud jste lístky kupovali na jiném prodejním místě Ticketportal, prosím kontaktujte jednu z emailových adres (reklamace@ticketportal.cz nebo help@ticketportal.cz), kde vám pomohou s vyřízením Vašeho požadavku (odeslání odkazu záznamu a e-booku, nebo případné vrácení vstupného).

Termín, do kterého je možné zažádat o vrácení vstupného, je 30.4.2021 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top