Detail info
Close

DUO JAMAHA - život je dar Tour

DUO JAMAHA - život je dar Tour

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

DUO JAMAHA (Alfons & Marian Kotvanovci) - ŽIVOT JE DAR TOUR 

Populární hudební seskupení DUO JAMAHA (Alfons & Marian Kotvanovci) znáte především z televizní obrazovky, kde se stali největší hvězdou hudebních pořadů. DUO JAMAHA má na svém kontě 3 zlaté a 3 platinové desky za prodej hudebních nosičů. V Německu dokonce vydali singlové album s megahitem „Tanz mit mir heute Nacht“, za které dostali prestižní ocenění Oscara SMAGO Award 2015 za Hit tip 2015.  Jejich koncerty bývají velmi energické i zábavné.

O humornou stránku se stará mladší z dvojice Marian a svým vtipným vyprávěním pobaví vždy celý sál. Hudební část koncertu je tvořena především novými skladbami, ale i osvědčenými staršími hity. Aktuální turné se jmenuje podle nového CD s názvem ŽIVOT JE DAR, které si na koncertě můžete také zakoupit spolu s dalšími CD, DVD a dárkovými předměty. DUO JAMAHA tedy přichází s novým programem. Jejich hudební styl se dá charakterizovat jako pop-zábava od lidovek až po moderní hudbu a je určený pro všechny věkové kategorie. Toto všechno je pak okořeněno pravým záhoráckým humorem! Zlidovělé, ale i moderní domácí i zahraniční hity pak většinou nadšeně zpívá celý sál. 
Tak neváhejte a přijďte se přesvědčit.

Více info na www.duojamaha.cz nebo www.duojamaha.sk

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top