Detail info
Close

ANETA LANGEROVÁ - KONCERT2019

ANETA LANGEROVÁ - KONCERT2019

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Aneta Langerová: Koncert s kapelou a smyčcovým triem

Aneta Langerová www.langerovaaneta.cz je osobitá česká zpěvačka a hudebnice. Záhy po vítězství v soutěži Česko hledá SuperStar se stala jednou z nejpopulárnějších českých zpěvaček. Být interpretkou jí ale nestačilo. Ve snaze o ryzí autenticitu se vydala na cestu k psaní vlastních písní.

O tom, že se Anetě a její kapele daří rozdávat radost ve vrchovatých doušcích, svědčí bouřlivý potlesk na závěr vyprodaných koncertů a také na DVD a CD “Na vlně radosti” s živým záznamem koncertu v pražském Foru Karlín, které vyšlo 22. září 2017. DVD a CD “Na vlně radosti” zachycuje nejen koncert, ale i atmosféru celého turné, během něhož Aneta s kapelou a smyčcovým triem navštívila desítky českých a slovenských měst.

Věnuje se i dalším aktivitám. Každý rok pomáhá čistit řeku Sázavu a téměř 10 let byla patronkou projektu Světluška. Ztvárnila hlavní roli ruské básnířky Anny Barkovové v historickém filmu "8 hlav šílenství", který měl premiéru 12. října 2017, vyzkoušela divadlo i tanec a spolupracovala s řadou uznávaných osobností.

Vedle písní z posledního alba nebudou chybět i starší skladby v nových aranžích a také poslední singl Hvězda.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top