Detail info
Close

Creedence Clearwater Revived (UK)

Creedence Clearwater Revived (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Koncert se přesouvá na 5. září 2022. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti bez nutnosti výměny.

Do ČR se vrací britská skupina Creedence Clearwater Revived, která už mnoho let pokračuje v šíření odkazu slavného bandu Johna Fogertyho. Legendární Creedence Clearwater Revival, jejíž sestavu tvořili kytarista a textař John Forgety, kytarista Tom Fogerty, baskytarista Stu Cook a bubeník Doug Clifford, byli považováni za zakladatele takzvaného jižanského rocku (hlavní ikona jsou dodnes ZZ Top, mezi hlavní představitele patří Johnny Winter, Lynyrd Skynyrd, Kid Rock, Allman Brothers Band a Steve Ray Vaughan), dnes již však nekoncertují.

Britská formace Creedence Clearwater Revived sklidila na svých koncertech v ČR velké ohlasy, proto se nyní opět vrací do pražského Divadla Hybernia.

Na koncertech zazní všechny velké hity CCR, mezi které patří Have You Ever Seen The Rain, Fortunate Son, Bad Moon Rising, Proud Mary, Green River, Looking At My Back Door, Who´ll stop the rain, Suzie Q a I Put a Spell On You.

Přijďte si užít skvělou muziku z časů festivalu Woodstock v podání výtečných hudebníků!

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma

pro vozíčkáře místa vyhrazena

rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Top