Detail info
Close

U muziky

U muziky

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

U muziky

 

Hudebně - taneční večer folklórního souboru Jaro a muziky Jara

 

„Kdykoliv se přijdete podívat na tento soubor, vždy se setkáte s jarem!“ Napsala o tanečním souboru Jaro choreografka a tanečnice, zasloužilá umělkyně paní Jiřina Mlíkovská.

 

Rozkvetlá louka, tajemně vonící les, malebná náves nebo tradiční světnička. Tyto kulisy stojí na pozadí folklorních tanců souboru Jaro. Přeneste se do těchto obrazů i Vy. Uvidíte krásná taneční pásma a inspirující kroje. Večerem Vás provedou tanečníci všech věkových skupin - členy souboru jsou děti od 5-ti let po dospělé. Poznáte dovádění na louce těch nejmenších, dětské jarní koledy, masopustní veselí, milenecký duet, velkolepé dospělé kolové tance. To vše za doprovodu Muziky Jara. Tanečníci s muzikanty během večera navštíví mnoho koutů naší země, kromě Čech zabrousí i na Moravu (Lašsko) a Slovensko (Liptov).


Taneční soubor Jaro pod vedením MgA. Živany Vajsarové působí v Praze od roku 1983. Během své taneční historie soubor získal mnoho tuzemských i zahraničních ocenění. Spolupracuje s tanečníky z Hong Kongu a Japonska. Nadchl nejednoho diváka u nás i ve světě. Soubor navštívil mimo jiné Německo, Nizozemí, Kypr, USA, Japonsko, Nový Zéland, Hong Kong nebo Taiwan. A všude zanechal trochu české folklorní radosti. Radost je to, co z pódia budete cítit i v neděli 12. června. Folklorní taneční motivy jsou citlivě nastudovány s důrazem na hloubku provedení stylu jednotlivých regionů.

 

 

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma

pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn

rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz

Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout

v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture U muziky
picture U muziky
picture U muziky
picture U muziky
picture U muziky
picture U muziky
picture U muziky
picture U muziky
picture U muziky
picture U muziky
Top