ZMĚNA TERMÍNU KONÁNÍ: FANTAZIE NA KOLEČKÁCH 14.3.2020 – TIPSPORT ARENA, PRAHA

FANTAZIE NA KOLEČKÁCH ANEB ZÁHADA MIZEJÍCÍCH HRAČEK PŘESOUVÁ TOUR RODINNÉ ŠOU NA 2021-2022

I přes naši maximální snahu, po zralé úvaze a v reakci na nejen kulturu omezující opatření přijatá státem se naše společnost MOOM Production s.r.o. rozhodla přesunout tour muzikálové revue Fantazie na kolečkách dále do roku 2021 a na rok 2022.

Řadíme se tak v zásadě ke všem velkým kulturním projektům s nutnou kapacitou 2000 a více návštěvníků v sále, které se letos neuskuteční. Ani po několika kontaktech s Ministerstvem kultury České republiky se nám nepodařilo získat takové záruky nebo alespoň naději, že budeme moci zahrát pro avizovaný počet spokojených diváků, ideálně ve stavu bez roušek.

Aktuálně totiž stojíme tváří v tvář situaci, kdy nikdo z nás neví, co bude za 3-4 měsíce, ochota lidí nakupovat vstupenky se blíží nule … nemluvě o ekonomice projektu, která nyní nefunguje, a to v situaci, kdy speciálním uspořádáním seatingu poskytujeme všem (malým i velkým) skvělý výhled a maximální divácký komfort. Pořádat letos a zkraje příštího roku naše představení je s ohledem na výše uvedené tudíž naprosto nereálné.

Hodně nás to mrzí, to nám věřte, ale šou je vyrobena, nazkoušena a připravena k odehrání, jakmile to situace dovolí. Velká chuť celého týmu hrát po celé České republice se nemění. Za to jim naše produkce děkuje.

Představení se přesouvají, tedy neruší. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, tedy i přesunutý termín představení v Praze z původní premiéry 14. 3. 2020 na 7. 2. 2021 doznal druhé změny a v Praze tak hrajeme 31. 10. 2021. V níže uvedeném harmonogramu zároveň vidíte kompletní nové termíny pro všechna města a rok 2021. Letos se Fantazie na kolečkách bohužel neodehraje. Komu by níže uvedené nové termíny nevyhovovaly, bude mu vstupné vráceno ve lhůtě do 30ti dní u ticketingové společnosti, kde vstupenky zakoupil.

Každý, kdo si vstupenky ponechá, obdrží od producentů před představením malý osobní dárek s tematikou Fantazie na kolečkách.

Děkujeme Vám v této nesnadné době a neradostném rozhodnutí za podporu a pochopení.

Olda a Michal
producenti šou

FANTAZIE NA KOLEČKÁCH – tour 2021 (hrajeme vždy v 10 a 15 hodin)

23. 10. Liberec – sobota premiéra
28. 10. Brno ­– čtvrtek státní svátek
31. 10. Praha – neděle Tipsportarena
6. 11. Ostrava – sobota
13. 11. Plzeň – sobota
17. 11. Zlín – středa státní svátek
20. 11. Chomutov – sobota
27. 11. Pardubice ­– sobota
4. 12. České Budějovice – sobota
11. 12. Třinec – sobota

 

Olda Vodrážka, producent
Michal Nesvadba, producent
MOOM Production s.r.o.
V jirchářích 148/4, 110 00 Praha 1 - Nové Město
IČO: 08078050, DIČ: 08078050
www.fantazienakoleckach.cz

 


Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti bez nutnosti výměny.

V případě, že je pro Vás změna pražského termínu z jakéhokoliv důvodu neakceptovatelná, je možné vstupenky vracet v místě zakoupení.

 

Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu
a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Vstupenky je třeba doručit ve fyzické podobě na tuto adresu.

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Hometickety s žádostí je třeba zaslat na email: reklamace@ticketportal.cz

3/ platba vstupenek přes benefity

vstupenky spolu s objednávkou je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)

4/ platba vstupenek na fakturu

fakturu spolu se vstupenkami je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)



Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Top