Swingový festival na zámku

Swingový festival na zámku, festival pro všechny generace.
Pro devátý ročník Swingového festivalu na zámku, který vypukne v sobotu 7. září 2019 ve 14 hodin jsme připravili vystoupení pěti hudebních těles, kulturní doprovodný program a jako obvykle přátelské a milé prostředí areálu zámku.
V rámci doprovodného programu si nesmíte nechat ujít výstavu Usmívání třebechovického rodáka Pavla Matušky. Tato výstava otevřená na začátku prázdnin už pobavila stovky návštěvníků. Garantujeme vám, že si z areálu zámku i z Galerie Kinský odnesete jen dobrou náladu.

Program a informace o interpretech:
14:10 Pružná těla
Oblíbené uskupení muzikantů starší generace, které svými swingovými standardy každoročně, na počet svého zesnulého kapelníka, zakladatele festivalu Antonína Urbana, zahajuje festival.

15:30  Jazzinec Quartet
Mladý nadějný jazzový kvartet (věkový průměr 12 let), který vznikl  pro jednorázové vystoupení na Jazzinec Trutnov, ale ukázalo se, že jsou natolik šikovní muzikanti a tak dobře jim to hraje, že pokračují v koncertování a dokonce i jako předkapela Celuly Laca Decziho. Absolutní vítězové na jazzových festivalech: Jazzinec Trutnov, Jazz Nights Hořice, Krokus jazz festival – Polsko, Jelenia Gora.

16:30 Prague Rhythm Kings
Mladý energický hot-jazzový orchestr zabývající se originální interpretací americké jazzové hudby 20. a 30. let minulého století, a to vše s dobovými hudebními nástroji a vizáží.

18:00 Brass Avenue
Dechový showband, který se svými covery světových hitů roztančí každého! Koncerty Brass Avenue nejsou jen o hudbě, stejný důraz muzikanti kladou na velkou pódiovou show a komunikaci s publikem.  Brass Avenue dovede zaujmout jakékoli publikum a spolehlivě rozhýbe všechny generace.
Snížené vstupné pro seniory 65+ (120 Kč) pouze na místě. Děti do 15 let mají vstup zdarma.
Akce je finančně podpořena Královéhradeckým krajem.

Top