Vánoční nadílka Lucie Bílé pro příští rok. Slavice se před Vánoci vrátí do O2 areny

Dvacetinásobná česká slavice Lucie Bílá tradičně končí kalendářní roky vánočními galakoncerty. Letošní svátky oslaví nejúspěšnější česká zpěvačka v Hudebním divadle Karlín a následným předvánočním turné po celé republice, ale už nyní má jasno i o Vánocích v roce 2019! V největší české multifunkční hale - pražské O2 areně vystoupí Lucie Bílá dne 10. prosince 2019 od 19 hodin.

První ryze vánoční album s názvem Bílé Vánoce Lucie Bílé vzniklo již v roce 2010, v loňském roce se deska dočkala svého pokračování. Nechybí na ní české ani světové vánoční hity, tradiční koledy i zcela nové autorské písně z pera Radůzy, Petra Maláska a frontmana Arakainu Jana Toužimského.

Po celoročním koncertování a účinkování v muzikálech se Lucie Bílá na Vánočním galakoncertu 2019 představí ve své jemnější formě v předvánočním čase, který si přímo říká o chvíle rozjímání a zklidnění.

„Miluji vůni Vánoc, jejich laskavost a něhu, kterou vzbuzuje v lidech a jejich kouzlo, které bych chtěla přinést příští rok do O2 areny. Letošní Ježíšek ještě nepřišel, ale já už se nemůžu dočkat i toho v příštím roce. Vánoční galakoncert, který s mým týmem chystáme, bude láskyplným pohlazením nejen pro lidi, kteří za námi přijdou, ale i pro mě. Kdybych mohla, zpívám vánoční repertoár po celý rok,“ říká s úsměvem Lucie Bílá.

Intimnější vánoční repertoár nechá i tak naplno zazářit široký hlasový rejstřík a nezaměnitelný projev Lucie Bílé. O hudební doprovod se tradičně postará kapela Petra Maláska, symfonický orchestr a Bílý sbor. Jako host vystoupí Jan Toužimský a slavnostním slovem koncert uvede římskokatolický kněz Zbigniew Czendlik.

Vstupenky budou k dostání od 12. prosince 2018 v prodejní síti Ticketportal. Pořadateli koncertu jsou Bestsport a Agentura 44.

Top