Jiří Korn si připomene jubileum v největší aréně v Česku

JIŘÍ KORN
KONCERT 70x DÍK
25.9.2019 od 20.00 … O2 ARENA PRAHA

Výjimečná oslava ikony české hudby v režii bratří Cabanů

Jiří Korn si připomene jubileum v největší aréně v Česku

Zpěvák, tanečník, herec, ale především významná osobnost české kultury Jiří Korn oslaví v roce 2019 sedmdesát let. Jediný speciální koncert, kde zazní jeho hity od šedesátých let, se uskuteční 25. září 2019 v pražské O2 areně. V oblasti popu u nás unikátní propagátor moderních trendů, který byl vždy o krok napřed, vystoupí ve speciálním 'cabanovském' pojetí na svém koncertě nazvaném 70x Dík.

Jiří Korn patří desítky let mezi českou hudební špičku. Svým moderním přístupem k hudbě, tanci i módě ovlivnil několik generací a přesáhl tehdejší hranice. Koncert bude průřezem kariéry Jiřího Korna, kde poděkuje fanouškům za přízeň. "Nečekejte obyčejný koncert. Rozhodl jsem se oslavit svoje jubileum jinak, protože se těším, jak si se zcela unikátním koncertním pojetím v režii bratrů Cabanů a v hudebním nastudování Jiřího Škorpíka připomenu spolu s fanoušky většinu mých písní", říká Jiří Korn.

Jiří Korn má dvě ceny Thálie, v roce 2006 se stal osobností roku a ocenění posbíral také v zahraničí. Na festivalu Grand Prix v Paříži získal první místo s písní 'Robinson'. V Irsku v soutěži Cavan Internationale Song Contest získal za anglickou verzi písně 'Žal se odkládá' cenu za nejlepší píseň a interpreta i cenu poroty a diváků. V poslední době vystupuje s úspěšným projektem 4TET, který také obohatí tento vzácný sólový koncert Jiřího Korna.

Top