SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS

SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS
9. 2. 2019 PRAHA, O2 ARENA

VSTUPENKY V SÍTI Ticketportal / CENY VSTUPENEK: 1190 – 1590 KČ
VSTUPENKY V PRODEJI OD 19. 9. 2019 10:00 HODIN / LIVE NATION KLUB OD 17. 9. 2019 10:00 HODIN

SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS OZNAMUJÍ KONCERTNÍ TURNÉ, S KTERÝM 9. ÚNORA 2019 ZAVÍTAJÍ DO PRAHY – PŘEDSTAVÍ SE V O2 ARENĚ.

KAŽDÝ, KDO SI ZDE PŘEDOBJEDNÁ NOVÉ ALBUM LIVING THE DREAM, ZÍSKÁ PŘEDNOSTNÍ PRÁVO NA NÁKUP VSTUPENKY NA PRAŽSKÝ KONCERT JIŽ 14. ZÁŘÍ.

NOVÉ ALBUM “LIVING THE DREAM” VYCHÁZÍ 21. ZÁŘÍ 2018 U SPOLEČNOSTI SNAKEPIT/ROADRUNNER RECORD. VÍCE INFORMACÍ A PŘEDOBJEDNÁVKY ZDE


SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS (L-P): TODD KERNS (basa & zpěv), MYLES KENNEDY (zpěv), SLASH (kytara), BRENT FITZ (bicí) and FRANK SIDORIS (kytara & zpěv)

SLASH FT. MYLES KENNEDY & CONSPIRATORS s potěšením oznamují termíny evropského turné, které proběhne v únoru a březnu roku 2019, a na kterém podpoří vydání Slashova čtvrtého sólového alba LIVING THE DREAM.

Termíny evropského turné:
Čtvrtek 7. února 2019 Offenbach, Stadhalle NĚMECKO
So 9. února 2019 Praha, O2 Arena ČESKÁ REPUBLIKA
Ne 10. února 2019 Vídeň, Gasometer RAKOUSKO
Út 12. února 2019 Lodž, Atlas Arena POLSKO
So 16. února 2019 Manchester, O2 Apollo UK
Ne 17. února 2019 Glasgow, SEC Hala 3 UK
Út 19. února 2019 Doncaster, Dome UK
St 20. února 2019 Londýn, Eventim Apollo UK
Pá 22. února 2019 Paříž, Zenith FRANCIE
So 23. února 2019 Brusel, The Cirque Royal BELGIE
Ne 24. února 2019 Amsterdam, AFAS Live HOLANDSKO
St 27. února 2019 Oslo, Sentrum Scéna NORSKO
Čt 28. února 2019 Stockholm, Annext ŠVÉDSKO
Ne 3. března 2019 Hamburg, Sporthalle NĚMECKO
Po 4. březnu 2019 Berlín, Verti Music Hall NĚMECKO
Čtvrtek 7. března 2019 Curych, Samsung Hall ŠVÝCARSKO
Pátek 8. března 2019 Milán, Fabrique ITÁLIE
Ne 10. března 2019 Toulouse, Zenith FRANCIE
Út 12. března 2019 Barcelona, St Jordi Club ŠPANĚLSKO
St 13. března 2019 Madrid, Wizink Centre ŠPANĚLSKO
Pátek 15. března 2019 Lisabon, Lisbon Campo Pequeno PORTUGALSKO

SLASH FT. MYLES KENNEDY & CONSPIRATORS vydají své nové album s názvem LIVING THE DREAM 21. září 2018 prostřednictvím Slashova vlastního labelu Snakepit Records ve spolupráci s Roadrunner Records. Skupina již z alba odtajnila první singl "Driving Rain" – k poslechu ZDE
Video trailer k dispozici ZDE. Skladbu lze zakoupit digitálně HERE.

LIVING THE DREAM je SLASHovým čtvrtým sólovým albem a třetím s jeho doprovodnou kapelou, kterou tvoří MYLES KENNEDY (zpěv), BRENT FITZ (bicí), TODD KERNS (basa & zpěv) a FRANK SIDORIS (kytara & zpěv). V českých a slovenských obchodech jsou dostupné tři varianty alba. K dispozici je standardní CD, 180g heavyweight 2LP v klasické černé barvě a také limitovaný počet 180g heavyweight 2LP v barevném provedení.
Další verze desky Living The Dream lze objednat přímo na www.slashonline.com.


Obal alba LIVING THE DREAM od Rona Englishe ke stažení ZDE


LIVING THE DREAM Deluxe Premium package

LIVING THEDREAM – Seznam skladeb:
1. The Call of the Wild
2. Serve You Right
3. My Antidote
4. Mind Your Manners
5. Lost Inside the Girl
6. Read Between the Lines
7. Slow Grind
8. The One You Loved Is Gone
9. Driving Rain
10. Sugar Cane
11. The Great Pretender
12. Boulevard of Broken Hearts

Při nahrávaní LIVING THE DREAM se SLASH a jeho skupina opět spojili s producentem Michaelem"Elvis" Baskettem (Alter Bridge, Iggy Pop, Incubus) a výsledkem je kolekce 12 silných písní. Předešlým albům World On Fire a Apocalyptic Love se dařilo ve světových hitparádách, získala celosvětovou chválu a patří ke SLASHovým hudební kritikou nejlépe hodnoceným nahrávkám.
Americký časopis Guitar World v prosinci 2014 označil album World On Fire jako “další smělý a nesmlouvavě riffovatý zářez” a “ rozmanité, pohlcující a neuvěřitelně hardrockující dílo”.

Časopis Rolling Stone popsal nahrávku jako „plnou rytmického nářezu a exkluzivní hry na elektrickou kytaru.”
Revolver pro změnu prohlásil, že se jedná o “kolekci ultralibových vysoce oktanových rock-and-rollových melodií, které jsou jako zrozené pro masivní reproduktory otevřeného sporťáku nebo – ještě lépe – pro obrovské stadióny.” (květen 2012).

Pro více informací o SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS, navštivte:
WEB | FACEBOOK | TWITTER | SPOTIFY | INSTAGRAM | YOUTUBE

Novou skladbu “Driving Rain” si můžete poslechnout na Youtube

Koupit skladbu “Driving Rain” a předobjednat album LIVING THE DREAM lze na linku: http://smarturl.it/Slash.LTD.Store

O Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators
SLASH - legendární americký rockový kytarista, skladatel a filmový producent, prodal více než 100 milionů nahrávek, získal cenu GRAMMY a byl zařazen do Rock and Rollové síně slávy. SLASH se na vrcholcích hitparád ocitl již se svým prvním sólovým albem Slash (2010), na kterém se představili Ozzy Osbourne, Fergie, Myles Kennedy a další. Krátce poté založil svou současnou kapelu SLASH FT. MYLES KENNEDY & KONSPIRATORS , kterou tvoří MYLES KENNEDY (zpěv), BRENT FITZ (bicí), TODD KERNS (basa / zpěv) a FRANK SIDORIS (rytmická kytara) a se kterou koncertuje a nahrává více jak šest let. SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS vydali v roce 2012 kritikou dobře přijatou nahrávku Apocalyptic Love, která zaútočila na albový žebříček Billboard Top 200 Albums, kde obsadila 4. pozici. Nahrávka obsahuje řadu hitových skladeb včetně “You’re A Lie” a “Standing In The Sun”. V roce 2013 SLASH spoluprodukoval film Nothing left To Fear, jeho společnost SLASHfiction se specializuje na hororový žánr a v současné době pracuje na novém filmovém projektu. SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS získali za své třetí album World On Fire velmi dobré ohlasy po celém světě a desce se dařilo i ve světových hitparádách. Titulní skladba alba, první singl "World On Fire", vystoupala až na 1. pozici v americkém Rock Radiu. V roce 2016 Guns N' Roses obnovili svoji činnost a SLASH, Axl Rose a Duff McKagan vystoupili v rámci turné „Not In This Lifetime Tour" i v České republice. Časopis Billboard toto turné nyní řadí jako čtvrté nejvíce vydělávající turné všech dob.

Top