Kapela Škwor vystoupí v O2 areně v pátek 16. listopadu

Koncert české rockové kapely Škwor se v O2 areně uskuteční v pátek 16. listopadu 2018. Původně stanovený termín - pátek 9. listopadu - byl posunut. V tomto termínu bude pražská O2 arena patřit ženskému tenisu - finále Fed Cupu mezi Českou republikou a USA (10. - 11. listopadu).

“Uvědomujeme si, že kapela Škwor zvolila původní termín svého prvního koncertu v O2 areně na 9.listopadu symbolicky - na den, kdy slaví dvacáté výročí vzniku. Jsme ale rádi, že její členové vstřícně zareagovali na prosbu o posun svého koncertu přesně o týden, aby nám umožnili přivítat v O2 areně další z fedcupových finále, tentokrát proti týmu USA. Nepochybuji o tom, že o týden posunutá oslava kulatých narozenin kapely Škwor bude stejně intenzivní. A v ideálním případě budeme moci s jejími fanoušky ještě navíc dodatečně oslavit další fedcupové vítězství“, řekl Robert Schaffer, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Bestsport a O2 areny.

„Vzhledem ke skvělému úspěchu českých tenistek a postupu do finále Fed cupu jsme ve spolupráci se společností Bestsport uvolnili termín pro finále důležitého tenisového klání. Chceme podpořit nejen úspěch českých sportovkyň, ale český sport a jeho světový věhlas jako takový. Náš výroční koncert se tedy posouvá o týden později na datum 16. listopadu 2018. Věříme, že tento krok nepřinese nikomu z Vás žádné komplikace a postavíme se za český sport společně! Prosím všechny, kteří již mají zakoupené vstupenky, nebo se na jejich zakoupení teprve chystají, aby toto sdělení šířili všemi dostupnými prostředky dál, abychom tak včas předešli případným nedorozuměním. Děkujeme za pochopení a pomoc,” uvedla skupina Škwor ve svém vyjádření.

Vstupenky, zakoupené na původní termín koncertu 9. listopadu 2018, zůstávají v platnosti, není tedy potřeba zajistit jejich výměnu na nový termín.

Fanoušci, kteří si zakoupili vstupenky na původně stanovený termín 9. listopadu, a nový termín koncertu jim nevyhovuje, mohou vstupenky vrátit do 2. června 2018 v místě jejich zakoupení.

Vstupenky na koncert v pátek 16. listopadu bude možné zakoupit prostřednictvím sítě Ticketportal od 2.5.2018 od 9:00 hod.

Top