ZMĚNA / INFO: Radůza s kapelou 20.4.2018 20:00 Kofola Music Club, Krnov

ZMĚNA / INFO:
Ze zdravotních důvodů dochází ke změně termínu koncertu zpěvačky Radůzy s kapelou z původního termínu 20.4.2018 od 20:00 hod. v místě Kofola Music Club, Bruntálská 72, Krnov.

Nový, náhradní termín koncertu je stále v jednání, závisí však na úspěchu zdravotní rekonvalescence zpěvačky. Předpokládá se, že by měl být zhruba v půli května letošního roku, další informace o něm zveřejníme co nejdříve na tomto místě.
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín koncertu a není potřeba je vyměňovat. Zákazníci, kterým změna z původního termínu koncertu nevyhovuje, mohou o vrácení vstupného požádat v místě zakoupení=zaplacení po předložení platné vstupenky, a to do 15.5.2018 (tato lhůta se může v závislosti na novém termínu změnit):

1/platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací na základě požadavku zákazníka v uvedené lhůtě centrální kancelář – Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací na základě požadavku zákazníka v uvedené lhůtě centrální kancelář – Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Top