The Backwards, jeden z nejlepších světových Beatles revivalů, vystoupí v Sono Centru!

SONO BEATLES NIGHT 2018 with The Backwards (SK)

29.5.2018 od 20 hodin

Sono Centrum, Brno

www.brnokoncert.cz

Předprodej:  Ticketportal

 

The Backwards, jeden z nejlepších světových Beatles revivalů, vystoupí v Sono Centru!

Koncem května rozezní sál brněnského Sono Centra písně slavné britské čtveřice The Beatles. Tato formace si za pouhou dekádu svého působení na hudební scéně získala obrovskou popularitu u fanoušků, uznání kritiků i komerční úspěch. Zapsala se nesmazatelně do historie pop music a její hudba je nesmrtelná. O tom svědčí fakt, že i po rozpadu je hudba The Beatles hraná, a to nejen v rozhlasovém éteru, ale i naživo. Kdybychom chtěli spočítat revivalové skupiny Beatles celosvětově, patrně bychom se nedopočítali. Do Brna jsme ale pozvali jednu z nejlepších! V úterý 29. května 2018 od 20 hodin v Sono Centru vystoupí slovenská partička The Backwards.

Košická skupina The Backwards začala svou kariéru v roce 1995 původní tvorbou, poté ale přišlo spontánní rozhodnutí věnovat se hudbě své nejoblíbenější skupiny - Beatles. První koncertní vystoupení se konalo v září 1996 a první úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat. Těmi zásadními však byla dvě vítězství na Světovém Beatlefestu v New Yorku v letech 1998 a 2003. V roce 1998 obsadili první místo v konkurenci 36 kapel z celého světa, v roce 2003 za sebou nechali dokonce 44 kapel!

Backwards také ztvárnili Beatles ve stejnojmenném divadelním představení na Nové scéně v Bratislavě, které se dočkalo více než stovky repríz. V podobném projektu „Brouci“ – muzikálovém představení inspirovaném Beatles – účinkovali rovněž v pražském Divadle Spirála. Dalším projektem tohoto typu bylo hudebně-taneční představení Beatles na scéně Národního divadla moravskoslezského v Ostravě v roce 2003.

Kapela absolvuje ročně mnoho koncertů, vystoupení na veřejných i soukromých akcích různého charakteru a populární se stala i díky vystoupením v hudebně - zábavných pořadech všech našich televizí. Tradicí se už stalo každoroční podzimní turné po České republice. Skupina pravidelně koncertuje v USA, kde stihla odehrát koncerty ve 23 státech, hrála také jako předkapela rock`n rollové legendy Little Richarda a několikrát se zúčastnila největšího amerického Beatles festivalu Abbey Road On The River. V roce 2007 několikrát vystoupila také v slavném liverpoolském Cavern clubu, kolébce Beatles.

Máte-li rádi hudbu slavných Brouků, pak není co řešit. V úterý 29.5.2018 totiž nesmíte chybět v brněnském Sono Centru, jehož prostředí, zvuk a akustika ještě umocní skvělý zážitek! Předprodej vstupenek startuje v ceně od 399,- prostřednictvím v síti Ticketportal (www.ticketportal.cz).

Top