HARRY POTTER A TAJEMNÁ KOMNATA


LIVE NATION a TV NOVA UVÁDĚJÍ
NÁVRAT HARRYHO POTTERA V RÁMCI FILMOVÉHO KONCERTNÍHO TURNÉ S DÍLEM
HARRY POTTER A TAJEMNÁ KOMNATATM

18. 1. 2018 PRAHA, O2 ARENA
VSTUPENKY JSOU K DOSTÁNÍ OD 26. 9. 2017 9:00 HODIN V SÍTI WWW.TICKETPORTAL.CZ
PŘEDPRODEJ PRO ČLENY KLUBU LIVE NATION OD 22. 9. 12:00 HODIN DO 25. 9. 17:00 HODIN
CENY VSTUPENEK: 490-1590 KČ

Diváci si užijí druhý díl Harryho Pottera v rámci filmového turné s Českým národním symfonickým orchestrem, který bude hrát hudbu z filmu živě

Filmové koncertní turné Harry Potter se vrací do O2 areny s filmem Harry Potter a Tajemná komnata, druhým dílem ságy o Harry Potterovi. Dne 18. 1. 2018 od 19.00 hodin zahraje živě Český národní symfonický orchestr nezapomenutelnou hudbu Johna Williamse z filmu Harry Potter a Tajemná komnata, zatímco film bude promítán ve vysoké kvalitě na dvanáctimetrovém plátně. Filmové koncertní turné Harry Potter, které je dalším kouzelným zážitkem ze světa kouzel J.K. Rowlingové, odstartovalo v červnu roku 2016 filmem Harry Potter a Kámen mudrců a až do roku 2018 jsou naplánovány stovky koncertů ve více než 35 zemích po celém světě.

Ve filmu Harry Potter a Tajemná komnata létají auta, bojují stromy a záhadný skřítek přichází varovat Harryho Pottera na začátku druhého roku jeho úžasné cesty do světa kouzel. Tento rok budou v Bradavicích mluvit pavouci, dopisy budou nadávat a Harryho nově objevená znepokojující vlastnost mluvit s hady ho rozkmotří s jeho přáteli. Od kouzelnických soubojů až po splašené potlouky, tento rok je plný dobrodružství a nebezpečí, zvlášť když krvavý nápis na stěně oznamuje: “Tajemná komnata byla otevřena.” Zachránit Bradavice bude vyžadovat všechny magické schopnosti a veškerou odvahu Harryho, Rona a Hermiony.

Okouzlující a neuvěřitelná hudba k filmu získala nominaci na cenu Grammy, stala se okamžitě klasikou, čarokrásné motivy podtrhují dobrodružnost magických zážitků Harryho Pottera.

Toto filmové koncertní turné bylo vytvořeno společností CineConcerts ve spolupráci s Warner Bros. Consumer Products a bude probíhat pod vedením jeho tvůrce a producenta Justina Freera. "Série filmů o Harry Potterovi je jedním z těch kulturních fenoménů, které se povedou jednou za život a které pokračují k radosti všech fanoušků na celém světě. S velkým potěšením jsme poprvé v historii představili projekt, při kterém je možné zažít hudbu hranou živě významným symfonickým orchestrem a doplněnou oblíbeným filmem, který je simultánně promítán na velké obrazovce, je to nezapomenutelná událost.”

Brady Beaubien ze CineConcerts a producent koncertů pro Filmové koncertní turné Harry Potter dodává, “Harry Potter je synonymem pro dobrodružství a to po celém světě, doufáme, že představením této neuvěřitelné hudby a celého filmu si diváci užijí návrat do tohoto světa a k mnoha úžasným postavám a dobrodružstvím, která jsou zde přítomna.”

Vstupenky na film Harry Potter a Tajemná komnata jsou v prodeji od 26. září 2017 přes společnost WWW.TICKETPORTAL.CZ / rezervace@ticketportal.cz / +420 723 085 485.

Pro více informací ohledně Filmového koncertního turné Harry Potter navštivte, prosím, stránky www.harrypotterinconcert.com

###

O CineConcerts

CineConcerts je předním producentem živých hudebních zážitků s vizuálními médii zřizovanými producentem/dirigentem Justinem Freerem a producentem/spisovatelem Brady Beaubienem. Mezi nedávná živá vystoupení patří Gladiátor, Kmotr, Život je krásný, DreamWorks Animation In Concert, Star Trek: The Ultimate Voyage 50. výroční koncertní turné a Snídaně u Tiffanyho.

Justin Freer je předním dirigentem symfonického orchestru pro projekční projekty. Vystupoval s některými z významných orchestrů, včetně Chicago Symphony, Londýnské filharmonie, Newyorské filharmonie, Philadelphia Orchestra, Philharmonia Orchestra, San Francisco Symphony a Sydney Symphony Orchestra. Ať už díky celovečerním filmům s živě hrajícím orchestrem nebo interaktivním sportovním událostem v originálním 3D prostředí, Cineconcerts je lídrem na poli živé zábavy.

O Warner Bros. Consumer Products
Warner Bros. Consumer Products, Warner Bros. Entertainment Company je jednou z předních licenčních a maloobchodních merchandisingových společností na světě.

Live Nation Entertainment, Inc (NYSE: LYV) je přední světovou společností v oblasti živé zábavy a skládá se z těchto segmentů: Ticketmaster, Live Nation & House of Blues Concerts, LN Media a Artist Nation Management. Pro další informace navštivte www.livenation.com/investors

Český národní symfonický orchestr
V roce 2016 oslaví Český národní symfonický orchestr třiadvacáté narozeniny. Během této doby se zařadil jako jeden z předních českých souborů k nejvytíženějším orchestrům v Evropě. Renomé si získal zejména pro všestranné schopnosti v širokém spektru žánrů, ať už se jedná o hudbu klasickou, filmovou, jazzovou nebo muzikálovou, a doma i v zahraničí se tradičně těší obrovskému zájmu publika.

Top