DEPECHE MODE SE V RÁMCI GLOBAL SPIRIT TOUR VRÁTÍ V ZIMĚ DO EVROPY !

DEPECHE MODE
31. 1. 2018 PRAHA, O2 arena
VSTUPENKY V SÍTI TICKETPORTAL WWW.TICKETPORTAL.CZ
CENY VSTUPENEK: 1290 - 2190,- Kč

LIVE NATION KLUB: OD 23. 6. 2017 10:00 HODIN
OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 26. 6. 2017 V 10:00 HODIN

DEPECHE MODE SE V RÁMCI GLOBAL SPIRIT TOUR VRÁTÍ V ZIMĚ DO EVROPY !

Na základě úspěšného a vyprodaného koncertu, který se uskutečnil 24. května v Eden Areně, se Depeche Mode vrátí do České republiky. Tentokrát se představí 31. ledna 2018 v pražské O2 areně.

Praha (20. června 2017) - Depeche Mode, jedna z nejvlivnějších kapel moderní hudby, dnes oznámila, že bude v zimě pokračovat v koncertním turné na podporu své nejnovější a úspěšné nahrávky Global Spirit, která vyšla v březnu 2017.

V rámci první části Global Spirit Tour vystoupí Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher před více než 1,5 milionem fanoušků v 32 městech v 21 zemích po celé Evropě v období od 5. května do 23. července. V návaznosti na evropskou část turné bude Global Spirit Tour v létě 2017 pokračovat v Severní a Jižní Americe. Posléze se Depeche mode přesunou do Evropy – zimní část jejich koncertní série bude zahájena čtyřmi listopadovými koncerty ve Velké Británii.

The Global Spirit Tour je osmnácté turné Depeche Mode a kapela na něm vystupuje živě poprvé po více než třech letech. Na turné Global Spirit Tour skupina pokračuje ve svém charitativním partnerství se švýcarským výrobcem hodinek Hublot s cílem informovat a získávat finanční prostředky pro charitativní projekt Charity: Water, jehož posláním je poskytovat všem obyvatelům planety nezávadnou pitnou vodu.

Depeche Mode doposud prodali více než 100 milionů desek a vystoupili pro více než 30 milionů fanoušků po celém světě. Depeche Mode nicméně odmítají usnout na vavřínech jako skupina, kterou zástupy hudebníků označují jako svou inspiraci a kritika přímo zbožňuje. Album Spirit a Global Spirit Tour píší další kapitolu v historii této legendární kapely.

Top